Οι μυστικές διαβουλεύσεις, οι σχεδιασμοί τα τηλέφωνα και οι απόρρητες επαφές έχουν ανεβάσει το πολιτικό θερμόμετρο στην Πάτρα. Ως τρίτος μεγαλύτερος Δήμος της χώρας έχει θέμα και μάλιστα αρκετά προσοδοφόρο απ ότι φαίνεται. Οι παλινωδίες και οι απειλές για υπαναχωρήσεις και αποχωρήσεις δεν είναι μόνο στην ημερήσια διάταξη αλλά κατάντησε και πρακτική. Αυτό το ρευστό κλίμα δείχνει να είναι ο βασικός λόγος που ο Κ. Χριστόπουλος που παρόλο, απ ότι λέει ο ίδιος και κανένας δεν διαψεύδει, έχει στο τσεπάκι το χρίσμα από Νέα Δημοκρατία και την στήριξη πολλών και επώνυμων τοπικών παραγόντων του ΠΑΣΟΚ, δεν κάνει ακόμα το τελικό βήμα. Το πολύ «άσε να δούμε» όμως δεν βγαίνει πάντα σε καλό….. Κάποιους κουράζει!
Χθες λοιπόν άρχισε να κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι το «τρανταχτό» όνομα του ΠΑΣΟΚ, που είναι πολύ τσαντισμένο με το κόμμα του και πρόσφατα δήλωσε συνταξιούχος, που όμως θέλει ακόμα να έχει ισχυρή παρέμβαση στα δρώμενα για να εξασφαλισθεί η υστεροφημία του, σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποσύρει την στήριξή του, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τόσο τον υποψήφιο Δήμαρχο όσο και τον «άσπονδο» φίλο και πρώην ….. συνάδελφό του. Είναι αλήθεια, είναι ψέματα ποιος ξέρει.
Μία ένδειξη όμως για τις προθέσεις θα μας δώσει η συνέχιση ή η διακοπή της συνεργασίας του Κ. Χριστόπουλου με τον επί τέσσερα χρόνια «στα μέσα και στα έξω» συνεργάτη του τρανταχτού ονόματος που πρόσφατα δήλωσε «κουρασμένος».

(γαλάζιος πολίτης)

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top