Αίσθηση προκάλεσε το προχθεσινό δημοσίευμα του blog μας με τίτλο " Σε πολιτική απομόνωση οι γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας" όπου η συντάκτρια του συγκεκριμένου άρθρου με τον δικό της ευθύ και εύστοχο τρόπο έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου στους "υπεύθυνους" παλαιολιθικούς δεινόσαυρους του κόμματος (βλέπε Μιχαλολιάκος) για άνιση πολιτική μεταχείριση προς το γυναικείο φύλο (πολύ μακριά και από την περιβόητη ποσόστωση) μιας και μέχρι εκείνη την στιγμή η Ν.Δ έδινε την στήριξη της για υποψηφιότητες, σε 71 άνδρες υποψήφιους δημάρχους και σε καμία (!!) γυναίκα. Από τότε όμως τα πράγματα …βελτιώθηκαν και έτσι στα επόμενα 21 ονόματα που ανακοινώθηκαν βρέθηκαν και 2 (!) γυναικεία! Άρα λοιπόν το σκορ- για να μιλήσουμε και λίγο αθλητικά- έγινε 90 - 2 υπέρ των ανδρών υποψηφίων (ποσοστό 2,1%). Τι άλλο να πούμε για τον κ. Μιχαλολιάκο. Ο άνθρωπος έτσι έμαθε σε όλη του τη ζωή έτσι πράττει... Απλά λυπόμαστε για τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά που αποδέχεται τέτοιες καταστάσεις! (Θύμα βέβαια της νοοτροπίας αυτής αποτέλεσε στην Πάτρα και η μη αποδοχή από την Ν.Δ, της υποψηφιότητας της Δημοτικής συμβούλου Λένας Καλεντζιώτη αφού το κόμμα απ’ ότι φαίνεται καταφεύγει στην λύση του πολιτικού κολοτούμπα Κώστα Χριστόπουλου).
Για την ιστορία: Οι δύο γυναίκες στις οποίες έχει δοθεί μέχρι σήμερα η στήριξη είναι η Νανοπούλου Άννα στον Δήμο Κοζάνης και η Μαρία Τερζοπούλου στον Δήμο Ορεστίδος του Νομού Καστοριάς.
Φαίνεται ότι η ΝΔ εξακολουθεί να μην αφουγκράζεται τις φωνές αγωνίας που εκπέμπονται από τη βάση της και προτιμά κάποιες άλλες που ηχούν βελούδινες στα αυτιά της. Κρίμα, γιατί η βάση της έχει αποδείξει ότι διαθέτει λόγο και δεν λειτουργεί ως κοπάδι προβάτων…

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top