Συγκλονίζουν τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση της 11χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής και βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας, το 11χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ το σώμα του έφερε πολλούς μώλωπες.
Το άψυχο σώμα της μικρής βρέθηκε μέσα σε πηγάδι σε δασική περιοχή έξω από το Ελαιοχώρι, όπου έμενε μαζί με τους γονείς της.
Για τη δολοφονία της 11χρονης συνελήφθη το πρωί ένας αλλοδαπός, που, όπως προέκυψε από την ταυτοποίηση των στοιχείων του, πρόκειται για άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος γνώριζε την οικογένεια της μικρής.
Ο άνδρας αρνείται κάθε κατηγορία, αλλά η Αστυνομία τον «δένει» με στοιχεία, αφού τα αποτυπώματά του βρέθηκαν πάνω στα ρούχα του κοριτσιού. Στα νύχια της 11χρονης βρέθηκε και γενετικό υλικό, το οποίο όμως δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.
Ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού θα στοιχειοθετηθεί μετά την έκδοση των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που έγιναν στην 11χρονη και αναμένεται να σταλεί στον εισαγγελέα συμπληρωματική δικογραφία.
(zougla.gr)

Οnline-press: Η ηθική παρακμή, έχει παντού αντίκτυπο, ακόμα και στη δική μας ζούγκλα που φτιάξαμε στον λεγόμενο “πολιτισμό” μας.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top