......Άλλα είναι τα εγκλήματα που προκαλούν ανήκεστες βλάβες. Όπως το έγκλημα Λοβέρδου για το εργασιακό και το ασφαλιστικό. Που προβλέπει μάλιστα και την αμοιβή στους 15χρονους νεοπροσλαμβανόμενους. Δεν πρόκειται περί λάθους. Πράγματι γίνεται ρύθμιση για 15χρονους. Όπως συμβαίνει στην Κολομβία και στο Μεξικό και σε άλλες τριτοκοσμικές χώρες. Και σαφώς αυτό το έγκλημα δεν είναι προσωπική υπόθεση του Λοβέρδου. Κοινή και ίδια είναι η ευθύνη όλων όσων ψήφισαν το μνημόνιο και θα ψηφίσουν τώρα και τα παρεπόμενά του.
Αυτό που ενοχλεί στον Λοβέρδο είναι ο θεατρινισμός του. Τα τηλεοπτικά σόου. Ότι δήθεν παλεύει. Ότι δήθεν δίνει μάχες. Ότι δήθεν "εγώ τρώω το ξύλο". Ότι δήθεν "περνάω δύσκολα". Αν αυτός περνάει δύσκολα, όλοι αυτοί που σήμερα παίρνουνε λιγότερη σύνταξη πως περνάνε; Τους ρώτησε; Όλοι αυτοί που αύριο αντί για σύνταξη θα παίρνουνε πλέον στα 70 τους επίδομα απορίας πως θα την βγάζουνε; Αν και εφόσον ζούνε , θα πηγαίνουνε στις εκκλησίες της ενορίας τους για συσσίτιο; Πέρα όμως από τα καραγκιοζιλίκια, υπάρχει και το θράσος. Τι είπε ο Λοβέρδος στη Βουλή για τα δύο επίμαχα νομοσχέδια; "Σφυρηλατούμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες".
Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν για τον αξιότιμο υπουργό. Ας βγει μια βόλτα στους δρόμους να το διαπιστώσει από πρώτο χέρι. Πως σφυρηλατείται αυτή η σχέση εμπιστοσύνης στην πράξη. Όλοι θα τον δείχνουν με τα πέντε δάκτυλα. Χαίρετε.
(Goal news)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top