Όταν ανέλαβε το υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης η εταιρεία ΑΓΡΟΓΗ είχε καμιά δεκαριά υπαλλήλους, αντικοινωνικούς, κυκλοθυμικούς, μονόχνοτους και οι μισθοί ήταν μόλις 450.000!
Σκέτη πλήξη δηλαδή!
Μια και δυο λοιπόν ο Υπουργός πήρε την δουλειά επάνω του. Αμέσως
αναβάθμισε την εταιρεία με 273 εξειδικευμένους υπαλλήλους ( μανικιουρίστες, κλπ) εκτοξεύοντας το μισθολόγιο σε 9.5εκατ.ευρω.
Οι υπάλληλοι ήταν αρκούντως παραγωγικοί έκαναν χοντρές μπίζνες με αστρολόγους, τηλεπαιχνίδια, και γραμμές 090 …η ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. πλήρωνε 20 εκατ. ευρώ στην κινητή τηλεφωνία. Και εκεί που δεν τους ήξερε κανείς, τεμενάδες τους κάνανε Άνοιξαν σου λέω οι δουλειές.
Επιπλώσεις γραφείων, μισθοί υψηλόβαθμων (από 5.000 έως 10.000 ευρώ το κεφάλι)... γνωματεύσεις ,διευκολύνσεις, αξιολογήσεις όλα με το αζημίωτο… μέχρι και στο γραφείο του υπουργού έφτασε ο άνεμος ανανέωσης .
Ο Χατζηγάκης χρησιμοποιούσε πια 70 κινητά (!!!), γι αυτό δε τον έβρισκε κανείς στο τηλέφωνο, είχες κάθε φορά μια πιθανότητα στις 70 να τον πετύχεις.

Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι απολύτως νόμιμα και κακώς που τα σχολιάζουμε. Και βεβαίως καμία απολύτως σημασία δεν έχει αν οι 273-4-5-6…είναι πρόσωπα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος πρώην υπουργών, βουλευτών και υψηλόβαθμων κρατικών παραγόντων της απελθούσας κυβέρνησης… Γιατί όπως πολύ σωστά το έθεσε ο Χαρζηγάκης «Η πρόσληψη των 270 υπαλλήλων στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. έγινε με απόλυτα νόμιμο τρόπο, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από τη διάταξη του άρθρου 5 παρ. 13 του Νόμου 2229/94.»!
(lifestani)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top