Έχει καιρό να εμφανιστεί ο Κ. Αντζουλατος την Κυριακή στην εκκλησία. «Που χάθηκες αδελφέ;» τον ρωτούν οι παπάδες της ενορίας.«Έχω δουλειές» απαντά μονότονα αυτός γυρίζοντας βιαστικά την πλάτη.
Έλα όμως που οι παπάδες είναι περίεργοι, οσμίζονται τα ψέματα από μακριά καταλαβαίνουν το ποίμνιο τους....
«Αυτός κάποια παλιοδουλειά κάνει», σιγομουρμούριζουν κάτω από τα φουσκωτά γένια τους… «οι συνδικαλιστές να βάλουν το χέρι τους!».
Συνδικαλιστές, επιθεώρηση εργασίας, αστυνομία, παπάδες, μια και δυο πήγαν στο κατάστημα «IDEA»…Τον πιάσανε στα πράσα λένε, να χει μαντρωμένους στη δουλεία τους εργαζόμενους Κυριακή πρωί!
Σιγά μη το φάμε! Χοντρό παραμύθι τα «όργανα» μας πουλάνε! Αυτός ....ο ευυπόληπτος πολίτης ο πρόεδρος του επιμελητηρίου......που ονειρεύεται να διεκδικήσει τη δημαρχία της πόλης, είναι δυνατόν να εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους και να τους αναγκάζει να δουλεύουν παράνομα την Κυριακή, ημέρα αργία για όλους! Λίγο να τον δεις θα καταλάβεις δεν είναι από αυτούς τους εκμεταλλευτές εργοδότες! Απλώς, μαζεύει τους εργαζόμενους τις Κυριακές που έχει ησυχία και προσεύχονται κάτω από την εικόνα του ««IDEA»… δίπλα στο χρηματοκιβώτιο του!
(lifestani)

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top