Ο Δήμαρχος Πατρεων Α. Φουρας ζήτησε νέα κυκλοφοριακή μελέτη για την ένταξη ποδηλατοδρόμου, που θα ξεκινά από την οδό Αγίας Σοφίας, θα διασχίζει όλο το κέντρο και θα καταλήγει έως την Ακτή Δυμαίων, κοντά στο νέο λιμάνι.
Οι πατρινοί είδαν με καλό μάτι την κίνηση Φούρα γιατί ως γνωστών ο δήμαρχος, δεν κατάλαβε γρι από τις δεκάδες προηγούμενες μελέτες για το ίδιο ακριβώς θέμα, τίποτα και από την πρόσφατη μελέτη των Δημήτρη Μηλάκη (Συγκοινωνιολόγος ΕΜΠ) και Θάνο Βλαστό (Αναπλ. Καθ. ΕΜΠ) …..
Μπορεί στην τελική αυτό να στοιχίσει, χρήμα και χρόνο στους πατρινούς οι οποίοι στα τελευταία 20 χρόνια ποδηλατόδρομο ακούνε και ποδηλατόδρομο δεν βλέπουν,
αλλά τουλάχιστον υπάρχει βάσιμη πλέον ελπίδα να καταλάβει επιτέλους, σε πρώτη φάση, ο Φούρας τι είναι αυτό το πράγμα που λέγεται …ποδηλατόδρομος!!
Και μετά... βλεεεπουμε!
Στη παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε ποδηλατόδρομο σε κεντρικό δρόμο της Αλεξανδρούπολης! Καμία σχέση με τα καραγκιοζιλίκια της δικής μας δημοτικής αρχής.
(lifestani)


Online-press: Δεν γνωρίζουμε αν είναι ακριβές το ότι ο κ. Φουρας ζήτησε μια νέα μελέτη για ποδηλατόδρομο (φανταζόμαστε πως είναι) αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι η τετραετία του κ. Φούρα υπήρξε η πιο σπάταλη σε χρήμα όλων των εποχών στη πόλη μας σε σχέση με το παραχθέν έργο. Οι πολίτες της Πάτρας πρέπει να μάθουν από επίσημα χείλια πόσο τελικά είναι το ποσόν σε δάνεια που έλαβε η πόλη το διάστημα 2007-2010. Όσο για την λογική της ...μελέτης αποτελεί γνωστό τοις πάσι ότι είναι ένα εύκολο μοίρασμα χρημάτων σε ημετέρους (και δεν μιλάμε για κομματικούς ημετέρους )που βάζουν πλάτη υπέρ του κ. Φούρα. Άλλωστε το ίδιο συνέβη και σε όλα τα ....σώου του Δημάρχου.... (αγώνες καρτ, μηχανές Ηarley Davidson κ.α).
Συνυπεύθυνοι βέβαια, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι αφενός το σύνολο του Δημοτικού συμβουλίου (μιας και δεν αντέδρασαν δυναμικά στην λογική σπατάλης του κ. Φούρα) αφετέρου τα ΜΜΕ της πόλης και ένα μέρος από τους Δημοσιογράφους της πόλης οι οποίοι συνέπλευσαν με τον Δήμαρχο λόγω οικονομικών απολαβών.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top