Οι «Χάρλεϊ» έφυγαν από την Πάτρα και άφησαν πολλά θέματα για αξιολόγηση και διερεύνηση με πρώτο και καλύτερο τα χρήματα που σε περίοδο κρίσης δαπανήθηκαν από τον Δήμο Πάτρας, την Νομαρχία Αχαΐας και την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας.
Και ενώ δυο μέρες τώρα όλοι μιλούσαν για μια ανεπανάληπτη επιτυχία της πόλης ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Φούρας μίλησε για παράγοντες της αγοράς που περίμεναν οφέλη χωρίς να κάνουν τίποτα, ενώ περίεργη ήταν και η συμπεριφορά των ξενοδόχων της πόλης οι οποίοι μάλλον είδαν την παρουσία των χαρλεάδων σαν ιδανική «αρπαχτή» και ανέβασαν στα ύψη τις τιμές το τριήμερο στην πόλη.
Είναι πάντως χαρακτηριστική η δήλωση του κ. Ηλία Μεντζελόπουλου ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Αστήρ» στη Πάτρα, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» τα παρακάτω εξωφρενικά για το πώς ανέβηκαν οι τιμές δείχνοντας και πως …συνεχίζει να λειτουργεί το σύστημα …της προμήθειας στην Ελλάδα. Δήλωσε λοιπόν ο ξενοδόχος (χωρίς ντροπή βέβαια): « όταν ήλθαν και μας βρήκαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης Super Rally 2010 και δεν έχει αυτό σχέση ούτε με τον Δήμο ούτε με την Νομαρχία, μας ζήτησαν και 10% προμήθεια για τον φορέα τους (!!). Άρα για να βγούνε τα έξοδα έπρεπε να ανεβάσουμε τις τιμές μας… Επειδή όμως αυτοί δεν είχαν τη δυνατότητα να αναλάβουν τις κρατήσεις διότι ο αριθμός ήταν τεράστιος, το ανέλαβαν δύο τουριστικά πρακτορεία της Πάτρας. Το ΚΕRAMIDAS TRAVEL & EVENTS και το ATU PELOPONNESE. H αμοιβή τους ανέβασε το ύψος της τιμής (!!). Εμείς τα 4στερα ξενοδοχεία (Αστήρ, Porto Rio, Patras Palace, Achaia Beach) είχαμε συνεννοηθεί (!!) να μη δώσουμε πάνω από 120 ευρώ το δίκλινο και με πρωινό. Άλλα ξενοδοχεία «έδωσαν» ποιο χαμηλά και οι διοργανωτές χαρλεάδες παραπονέθηκαν πως …δεν έβγαζαν προμήθεια. Έτσι είναι τα πράγματα. Για την προμήθεια, της προμήθειας, ώ προμήθεια(!) ανέβηκαν αναγκαστικά και οι τιμές και για το γεγονός πως επρόκειτο για ένα μεγάλο γεγονός που δεν μπορούσαμε να είχαμε τις συνηθισμένες μας τιμές (βλέπετε καλοκαίρι στη Μύκονο, Καρναβάλι στην Πάτρα κλπ). Στα ξενοδοχεία έμειναν 1.100 άτομα με 1200 άτομα»
Αυτή λοιπόν ήταν η δήλωση με την οποία ο κ. Μετζελόπουλος παραδέχεται ότι ναι μεν οι ξενοδόχοι της Πάτρας αισχροκέρδησαν αλλά δεν φταίνε αυτοί ….. Η άτιμη η προμήθεια φταίει!!! Η δε πολιτεία και οι φορείς για μια ακόμη φορά απόντες δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους , εκτός και αν ( όπως συνηθίζεται στο Ελλάντα) ανήκουν και αυτοί στο κομμάτι ….ώ προμήθεια που ανέφερε πιο πάνω ο ξενοδόχος!!
(Και ζήσαμε εμείς καλά (λέμε τώρα) και αυτοί ......πολύ καλύτερα)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top