Διαβάσαμε σήμερα στην εφημερίδα της Πάτρας "Πελλοπόννησος" το παρακάτω σχόλιο:
"Την απέχθειά τους για την εικόνα της πόλης , χθες το πρωί Κυριακή, εξέφραζε μία ομάδα τουριστών στην πλατεία Γεωργίου.
Τα σχόλιά τους μάλλον ήταν ήπια σε σχέση με την εικόνα που προσέδιδε η πλατεία, οι σκάλες Γεροκωστοπούλου αλλά και όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης. Παντού διασπαρμένα σκουπίδια. Τα καλαθάκια ξεχειλισμένα, κουτιά από μπύρες και αναψυκτικά παρατημένα σε όλα σχεδόν τα περβάζια, μπουκάλια σπασμένα, διαφημιστικά φυλλάδια και ότι άλλο μπορεί να φαντασθεί καείς σε κάθε σημείο της πόλης. Πως να μείνουν οι τουρίστες στην πόλη όταν η έλλειψη καθαριότητας διώχνει ακόμα και τους ντόπιους;"
Online-press: Έχω ξαναγράψει παλιά ότι ένας δήμαρχος μπορεί να πετύχει, όχι κάνοντας πολλά και ανούσια σπαταλώντας χρήματα εδώ και εκεί, δανειζόμενος υποθηκεύοντας την ίδια τη πόλη, αλλά καταφέρνοντας να έχει με λίγα χρήματα μια καθαρή και πράσινη πόλη. Δυστυχώς ο κ Φούρας γνήσιος πολιτικός της γενιάς του, έχει επιδοθεί σε θεάματα και σε έργα πολυδάπανα και έχει αφήσει τη πόλη της Πάτρας να διεκδικεί τον τίτλο της πιο βρώμικης πόλης στην Ελλάδα.
Σήμερα λοιπόν μπορουμε ανεπιφύλακτα να δώσουμε στον κύριο Δήμαρχο συγχαρητήρια γιατί η πρωτιά της Πάτρας στην κατηγορία της πιο βρώμικης πόλης είναι πλέον ένα γεγονός!
Μεγάλη υπευθυνότητα πάντως για τα χάλια της πόλης την έχουν και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων -πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων -των οποίων το μόνο μέλημά τους είναι το πως θα κοσμήσουν τις παραπολιτικές και τις κοσμικές σελίδες των τοπικών εφημερίδων. Αυτοί δεν δικαιολογούνται μιας και οι οικογενειές τους μένουν μόνιμα σε αυτή τη πόλη σε αντίθεση με τον "τουρίστα" κ. Φούρα που η μόνιμη κατοικία της οικογενείας του παραμένει καθ όλη τη διάρκεια της θητείας του σαν δήμαρχος, ο Δήμος της Νέας Σμύρνης!)

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top