Την ανάγκη να αναγνωρίσουν όλοι –μηδενός εξαιρουμένου τα λάθη τους, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας κατά την χθεσινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντ. Σαμαρά.
Με όλο τον σεβασμό κ. Πρόεδρε, εμείς το πόπολο γιατί να κάνουμε αυτοκριτική; Μαζί τα φάγαμε με τους πολιτικούς; Μαζί γεμίσαμε το Δημόσιο κομματικούς κηφήνες; Εμείς κάναμε παρέα με τον Κοκκαλίνο, τον Κοσκωτά και τον Μιζοφοράκο; Αν όμως επιμένετε θα βγούμε και θα κάνουμε αυτοκριτική στους δρόμους. Επειδή σας ψηφίζαμε εσάς τους πολιτικούς όλα αυτά χρόνια.

Online-press: Αντιγράψαμε και ένα σχόλιο της παραπάνω ανάρτησης αναγνώστη του antinews που μας καλύπτει πλήρως....
Από : Μαύρη Αντίδραση
Εν πασει περιπτώσει ο Πρόεδρος καλά κάνει και μιλάει για αυτοκριτική δεδομένου ότι όταν ήταν υπουργός απ τις πρώτες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και συναποφάσιζαν μαζί με τον “διαπρεπή” οικονομολόγο” την ΑΥΞΗΣΗ του εξωτερικού δανεισμού και το 23% που είχαν παραλάβει το τίναξαν στα ύψη!!! Ας καλέσει ο Πρόεδρος τους κατά καιρούς συναδέλφους του υπουργούς από την εποχή εκείνη να δώσουν όσα απέκτησαν από την “ενασχόληση ” τους με τη πολιτική. Αυτό σημαίνει δημιουργική αυτοκριτική.... Ο λαός ούτε πακέτα Ντελόρ διαχειρίστηκε, ούτε ΜΟΠ ούτε πακέτα στήριξης..... Συνεπώς? Έχετε το λόγο κύριε πρόεδρε!

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 1 Μαΐου 2010 - 8:29 μ.μ.

Μήπως αυτοκριτική για τη φοροδιαφυγή που έχει καταντησει εθνικό πρωτάθλημα;

Για τις πιέσεις για κομματικούς διορισμούς;

Για τις μικροαπάτες προκειμένου να ειπράξουν ορισμένοι τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις;

Λέω τώρα εγώ να εννοούσε αυτά ο πρόεδρος; Μήπως;

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top