Διάβασα μια επιστολή που δημοσιεύτηκε στον blog: online-press ανώνυμου αυτοαποκαλούμενου «Έλληνα Πατρινού δικυκλιστή», «εκπρόσωπο της βουβής πολυψήφιας» θαυμαστής του Φούρα «Δήμαρχος με το πιο φρέσκο και ανοιχτό μυαλό» που είναι ευαίσθητος «στα παιδιά, στους γέρους, στην ηχορύπανση, στη σκόνη το συγκοινωνιακό έμφραγμα, στις πυλώνες της ΔΕΗ…» αλλά δεν του ιδρώνει το αυτί, δεκάρα δεν δίνει για κάτι παλιοζουλάπια (τρίτωνες, βατράχια, ακρίδες και όλο το σιχαμερό συναπάντημα τη φύσης ) που ζουν (ήρεμα) στο αστικό υδροβιότοπο της Αγυιάς. Στον οποίο κατά σύμπτωση ετοιμάζουν γιορτή μοτοσυκλέτας μπαζώνοντας, αυθαιρετώντας… προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη στο περιβάλλον… σύμφωνα με τις προσταγές των διοργανωτών!
Βέβαια ο αγαπητός φίλος δεν μας εξήγησε γιατί απέρριψαν οι «εκ πεποιθήσεως οικολόγοι μοτοσικλετιστές» της λέσχης, μελέτη ειδικών η οποία τους υποδείκνυε τον Ριγανοκαμπο ως ιδανικό τόπο διεξαγωγής του event χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς και το σπουδαιότερο χωρίς να επιβαρύνουν οι 10 χιλιάδες μοτοσικλετιστές(!!!) το ήδη επιβεβαρυμμένο περιβάλλον όπως άλλωστε και εσύ αναγνωρίζεις...
Ξέχασες όμως ακόμα να αναφέρεις, φίλε ψαγμένε «πατρινέ δικυκλιστή», τα περίπου 700 χιλιάρικα που θα καταθέσουν, Δήμος, Νομαρχεία, Περιφέρεια και θα λείπουν από την τσέπη τη δική σου και των συμπολιτών σου. Ο ωχαδερφισμός και η λογική -αφού σαν χώρα δεν τα πάμε καλά με το περιβάλλον, ευκαιρία εδώ να τα σκοτώσουμε- δεν μας πάει παραπέρα… και εσύ ως μοτοσικλετιστής (όπως και εγώ) πολύ καλά καταλαβαίνουμε!
Αν λοιπόν, από δω και στο εξής σε ρωτήσουν… δυο βασικά πράγματα πρέπει να ξέρεις.
Πρώτον: Οι μηχανές θα ήταν καλοδεχούμενες στον Ριγανοκαμπο (όπως μελέτη είχε υποδείξει)! Δεύτερο: Να έρθουν με δικά τους έξοδα και όχι αποκλειστικά με τα δικά μας τα λεφτά …!! Έτσι από το προσκλητήριο να σαι βέβαιος πως δε θα ΄λειπε κανείς, όλοι θα ήμασταν παρόντες να φωτογραφηθούμε με τις Harley … μια και δυο φορές και όχι όπως τώρα, να λέμε… χίλιες φορές όχι!
(lifestani)1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 12 Απριλίου 2010 - 4:43 μ.μ.

EAN KATAΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΤΙ ...ΕΙΜΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ....Κ.Λ.Π.. ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.... ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΡΗΓΑΝΟΚΑΜΠΟ.(ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ)...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΥΑ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ...

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top