Ταφτάδες, κορσέδες, γραβάτες, παρφουμαρισμένα χαμόγελα και φώτα πολλά έφτιαχναν κλίμα κατευθύνοντας τα μάτια μακριά από το καλά φυλαγμένο μυστικό.
Ένας κοντούτσικος παχουλός τυπάκος μπήκε στη σκηνή! Τα φώτα έστριψαν πάνω του, χαμογελαστή πίσω από το μικρόφωνο μισοκρύβονταν μια παράξενη συμπαθητική φατσούλα. Επαγγελματίας βυζοθηκοπώλης, χόμπι το τραγούδι.
Τι θα μας τραγουδήσεις ακούγεται η λαχανιασμένη φωνή της έμπειρης Ρούλας, αλλά πριν μας κάνεις το νούμερο έλα να δεις το δικό μου νούμερο σουτιέν για να μου παραγγείλεις.
Τα μικρά του βήματα έφτασαν πίσω από το πελώριο στήθος της τα μάτια του γούρλωσαν αντικρίζοντας το νούμερο, με ένα πρόχειρο υπολογισμό μόνο οι ρόγες πρέπει να ίσα με δυο τσαμπιά σταφύλια! Άφησε το σουτιέν με προσοχή γιατί...έτσι και λυθεί θα σκοτώσει επιτόπου τον απέναντι φίλο της, Κωστόπουλο!
Δε θα αποκαλύψω το νούμερο την καθησύχασε και ας με βασανίσουν σε απευθείας σύνδεση τα μεσημεριαναδικα.
Ο Χρήστος τραγούδησε με την υπέροχη λαϊκή του φωνή και όλα προς στιγμή ξεχάστηκαν. Ομως το καλά φυλαγμένο μυστικό δε το πήρε μαζί του το ζωντανό «Greek Idol», είναι ζωντανό και ανηφορίζει στα μεσημεριανάδικα!

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top