Άνετο προβάδισμα δείχνει μέχρι αυτή τη στιγμή η ηλεκτρονική δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε πρώτη και αναφέρεται στην διαδικασία εκλογής προέδρου στην ΟΝΝΕΔ. Θα μείνει ανοιχτή μέχρι αύριο στις 09.00 το πρωΐ και μετά θα κλειδώσει μέχρι το τέλος της διαδικασίας.
Η δημοσκόπηση περιλαμβάνει και τον κύριο Αξιώτη που τελικώς αποσύρθηκε από την διαδικασία. Ως φαίνεται η αποχώρηση του ωφέλησε τον Κ. Χατζή που διεύρυνε την διαφορά του κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.
Όλα βεβαίως είναι ρευστά αφού οι δημοσκοπήσεις ΔΕΝ είναι ψηφοφορία. Να τονίσουμε όμως ότι ο τρόπος που διεξάγεται η δημοσκόπηση απέτρεψε την χρήση μηχανισμών για αλλοίωση του αποτελέσματος ΄και λειτούργησε όπως ακριβώς η δημοσκόπηση που είχαμε κάνει για την εσωκομματική μάχη Σαμαρά – Μπακογιάννη.
Τότε, είχαμε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, καταφέραμε όμως να την κλειδώσουμε και το τελικό αποτέλεσμα ήταν το μόνο που απεικόνισε το πραγματικό
Εάν και αύριο δικαιωθούμε, μάλλον θα το καθιερώσουμε. Καλή ψήφο σε όλους, θα σας ενημερώνουμε για τα τεκταινόμενα από όλα τα μέτωπα.
Να σημειωθεί ότι από την Ρηγίλλης διαψεύδουν όλα τα σενάρια για “κρυφές” ή φανερές δημοσκοπήσεις. “Είναι γελοιότητες αυτές οι φήμες από εξ ίσου γελοίες πηγές” μας δήλωσε τομεάρχης και βουλευτής που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top