Με την ομόφωνη έγκριση πρότασης του Αντώνη Σαμαρά για τις καταστατικές αλλαγές, τις αλλαγές στην περιφερειακή οργάνωση και την αλλαγή στον τρόπο εκλογής του προέδρου της ΟΝΝΕΔ ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι εργασίες της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Παρά τις «δημοσιογραφικές» προβλέψεις και το κλίμα που επιχείρησαν να διαμορφώσουν διάφοροι την περασμένη εβδομάδα, η συνεδρίαση χαρακτηρίζεται από την απόλυτη κυριαρχία του Αντώνη Σαμαρά. «Ούτε επί εποχής Καραμανλή δεν συμμετείχαν σε εργασίες της ΚΕ 60 βουλευτές» σχολιάζουν κομματικές πηγές.
Μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έστειλε επιστολή που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν παραβρέθηκε και δηλώνει ότι συμφωνεί με τις προτάσεις Σαμαρά.
Εξάλλου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν τις τελευταίες ημέρες στα …κάγκελα υπέρ Σαμαρά.
Μοναδικός «εκπρόσωπος» των απόψεων της κ. Μπακογιάννη (η οποία δεν πήγε στην ΚΕ) εμφανίστηκε ο κ. Θ. Σκυλακάκης, αλλά κι αυτός δεν ανέφερε στην ομιλία του όλα τα σημεία των θέσεών του που μοίρασε προηγουμένως γραπτώς «Η καθιέρωση θητείας του προέδρου και η δημοκρατική εκλογή των οργάνων είναι βασικές προϋποθέσεις και ότι το πρόβλημα της ΝΔ ήταν ανέκαθεν ο αρχηγισμός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής.
(antinews) 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top