Ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, γνωστός και ως <<Αίγιο>> με Ε, και οι γνωρίζοντες καταλαβαίνουν, αυθαίρετα και για τους δικούς του λόγους, στις 12 Απριλίου και ώρα 19:45, σταμάτησε την διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους νέους ηλικίας 16 έως 18 ετών, που ήθελαν να καταθέσουν αίτηση για να μετέχουν στην εκλογική διαδικασία της 18 Απριλίου για την εκλογή προέδρου της ΟΝΝΕΔ.
Η διαδικασία σταμάτησε όταν ο εκλεκτός φίλος του Αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ και ιδρυτής της φοιτητικής παράταξης ΜΑΤΙ που προσχώρησε στην ΠΑΣΠ, προσπάθησε να καταθέσει αιτήσεις χωρίς οι αιτούντες να παραβρίσκονται παρόν όπως προβλέπεται από την σχετική εγκύκλιο. Ενώ ο Αντιπρόεδρος προσπάθησε να παραλάβει τις αιτήσεις παραβλέποντας την σχετική διαδικασία, νέοι που βρίσκονταν στο χώρο αντέδρασε έντονα και δικαιολογημένα και τότε ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ έκλεισε την πόρτα και έφυγε, λες και η ΝΟΔΕ είναι μαγαζάκι του.
Η κίνηση του αυτή σίγουρα δεν ήταν τυχαία, ήταν προμελετημένη, προκειμένου να μην σταλούν όπως προέβλεπε η διαδικασία με την λήξη της υποβολής αιτήσεως της 20:00 με FAX όλες οι αιτήσεις στην Αθήνα. Το σχέδιο ήταν οι αιτήσεις να σταλούν σίγουρα μαγειρεμένες από κάποιους την επόμενη μέρα 13 Απριλίου και όπως βόλευε την συγκεκριμένη παρέα. Ωστόσο, η αντίδραση των παρευρισκομένων και αγανακτισμένων νέων από την απαράδεκτή αυτή συμπεριφορά και στάση του Αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας, προκάλεσε εάν και καθυστερημένα την παρέμβαση του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Αβραμόπουλου και η διαδικασία ολοκληρώθηκε περίπου στις 23:00 και όπως προβλεπόταν αρχικά.
Πραγματικά αυτά τα γεγονότα σίγουρα αμαυρώνουν την διαδικασία εκλογής προέδρου της ΟΝΝΕΔ, άνθρωποι τέτοιου ήθους πρέπει και είναι απαραίτητο
να απομακρυνθούν από την Νέα Δημοκρατία........................!
(από τον Φαίδων Νίκου) 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top