Οι αγορές λειτουργούν με βάση τα όρια που τους παρέχονται, ενώ χρειάζονται έναν ηγέτη που να ξέρει τόσο τα προβλήματα, όσο και τις λύσεις!
Οι παλινωδίες του ΓΑΠ, ο ορυμαγδός των αλληλοσυγκρουόμενων απόψεων από τους υπουργούς - τρόφιμους του πράσινου συναπαντήματος και η απραξία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα» παρασύροντας τη χώρα σε ζοφερές ατραπούς.
Τα «παπαγαλάκια εκτροφείου» με τα διδακτορικά στην παραπληροφόρηση δεν μπορούν πλέον να συσκοτίσουν τα πραγματικά γεγονότα και να διαστρεβλώσουν το «πράσινο Βατερλώ».
Οι κρατικοί αξιωματούχοι-κομήτες τρέχουν άσκοπα, μιλούν αντιφατικά, πανηγυρίζουν άκαιρα και προχωρούν ως περιπλανώμενοι θίασοι σε αλλεπάλληλα πακέτα αντικοινωνικών μέτρων, τα οποία αφενός αποξενώνουν την κυβέρνηση από την παραδοσιακή εκλογική της βάση και αφετέρου δεν έχουν καταφέρει να κατευνάσουν την κερδοσκοπική απληστία των αλλοδαπών «μεγαλοκαρχαριών», οι οποίοι συνεχίζουν το άγριο σορτάρισμα επί των ελληνικών ομολόγων, στέλνοντας το spread στον ουρανό και την οικονομία στην κόλαση.
(Το Παρόν)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top