Είναι απορίας άξιο πως ο κ Παπανδρέου προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό αποποιούμενος τις ευθύνες που έχει, για τις λανθασμένες επιλογές της κυβέρνησης του, που αντί να εξυγιάνουν την προβληματική οικονομία που παρέλαβαν, την βουλιάζουν ακόμα πιο πολύ σε καθημερινή βάση με παλινωδίες προκαλώντας ύφεση και αυξάνοντας το κόστος του χρέους οδηγώντας μας και μαθηματικά στα δόντια του ΔΝΤ. Έτσι λοιπόν ο Γιώργος την μια φορά θυμάται ότι είναι ….πατριώτης ,την άλλη ….οικολόγος, την ….άλλη χριστιανός και τελευταία θυμήθηκε ότι είναι και σοσιαλιστής!
Προχθές στη βουλή είπε λοιπόν απαντώντας στο πρόεδρο του Σύριζα κ. Τσίπρα μεταξύ άλλων και το αμίμητο «.... Τα αντανακλαστικά μου τα σοσιαλιστικά (!!) ήταν να προστατέψω την πατρίδα από τη χρεοκοπία και αυτό θα κάνω όσο μπορώ, όσο μπορούμε.
Το βιος του ελληνικού λαού. Και από την εμπειρία μου έχω γίνει πιο σοσιαλιστής απ΄ ότι ήμουν πριν(!!!). Διότι ζω καθημερινά στο πετσί μου τις διεθνείς αγορές»
Όμως ο πρωθυπουργός ξέχασε να πει ότι τόσο στο ΔΝΤ, όσο και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τα άτομα που προΐστανται είναι σοσιαλιστές…..
Και μιας και μιλάμε για διεθνείς αγορές θα υπενθυμίσουμε την αγωνιώδη προσπάθεια της μαμάς Μάργκαρετ πριν από αρκετά χρόνια, να γνωρίσει ο Γιώργος τον περιβόητο Τζορτζ Σόρος των διεθνών αγορών! Αντιγράφω από το περιοδικό Νέμεσις σχετικό απόσπασμα από γράμμα της Μάργκαρετ στον ΓΑΠ.
«.... Ο Σόρος έχει όνομα σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Ο Στάνλει ( Στάνλει Σαινμπάουμ φίλος της Μάργκαρετ, εκδότης και όπως λένε οι κακές γλώσσες άνθρωπος της CIA) ξέρει το δεξί του χέρι. Και φαντάζομαι ότι ξέρεις πως η Σόνια Λιχτ είναι η επικεφαλής του ιδρύματός του στο Βελιγράδι, ένα από τα πολλά που έχει συστήσει στην Ανατολική Ευρώπη.
Εκεί που έχει προξενήσει προβλήματα στην Ελλάδα είναι η απόλυτη υποστήριξή του στη Μακεδονία (φυσικά η Μάργκαρετ εννοεί την FYROM). Πρέπει να πεισθεί (ο Σόρος) να κοιτάξει και την Ελληνική πλευρά(!), ίσως επίσης και να σκεφθεί να συστήσει ίδρυμα και εδώ (!!!). Αυτό που νομίζω ότι μπορεί να κάνει ο Στάνλει είναι να τον δει και να τον πείσει να γίνει στοιχείο ασφάλειας(!!) και συνεργασίας στην Βαλκανική έτσι ώστε να υπολογίσει και την Ελλάδα (!!). Τέλος πάντων έχω σειρά ιδεών επί του θέματος, αλλά χρειάζεται το ενεργό ενδιαφέρον σου.... »


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top