Ενώ ξεκίνησαν να καθορίζονται οι… “λεπτομέρειες” του μηχανισμού στήριξης ήρθε η πρώτη οδηγία – τελεσίγραφο από το ΔΝΤ συγκεκριμένα από τον Ντομινίκ Στρος Καν ο οποίος είπε :
“The only effective remedy that remains is deflation. That will be painful. That means falling wages and falling prices. There is no other way for Greece to become competitive,” said Dominique Strauss-Kahn
μετάφραση:
“Η μοναδική αποτελεσματική θεραπεία που μας μένει είναι ο αποπληθωρισμός. Αυτό θα είναι επίπονο Σημαίνει μειώσεις μισθών μειώσεις τιμών. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ώστε η Ελλάδα να γίνει ανταγωνιστικη.”
Σχόλιο: Σήμερα κανείς δεν θα τολμήσει να αντιδράσει στον Ντομινικ Στρος Καν και στο Συμπαγές σκληροπυρηνικό γνωστό σε όλους μας ΔΝΤ. Σήμερα η Κυβερνηση πανηγυρίζει για το γεμάτο πιστόλι στο τραπέζι και φεν μπορει να αρθρώσει λέξη.
Η δήλωση αυτή αλλά και ο χρόνος που γίνεται δεν είναι τυχαία . Αποτελεί το πρώτο τελεσίγραφο της Νέας εποχης. Σημαίνει απλά καταστροφή σε ότι υπάρχει γύρω μας και νέα ισορροπία πολύ πιο χαμηλά. Μειώσεις Μισθών και Τιμών και συνταγή Αργεντινής.
Κατά τα άλλα το Τελεσίγραφο αυτό διαλύει την εγχώρια προπαγάνδα και τις αυταπάτες και έχει Ιστορική αξία.
(papaioannou) 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top