Κύριε Αργύρη Ντινόπουλε,
Προφανώς θα έχετε ακούσει καθ’ ότι άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με το άθλιο κύκλωμα που προωθεί νεαρές κοπέλες στην πορνεία, με αφορμή το πρόσφατο πορνογράφημα νεαρής “σταρ” που απασχολεί την κοινή γνώμη.
Θα γνωρίζετε οπωσδήποτε ότι αυτά τα ελεεινά υποκείμενα αποτελούν προϊόντα φυτωρίων τηλεοπτικών διαύλων απ’ όπου κερδίζουν την απαραίτητη αναγνωρισιμότητα ώστε να προωθούν το προϊόν τους. Προφανώς με το αζημίωτο για όλες τις πλευρές, συμπεριλαμβανομένων και των περιθωριακών διαύλων.
Ίσως μάλιστα να έχετε ακούσει και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις τηλε – απάτες της λεγόμενης “Trash TV”, με αγοραπωλησίες πλαστών κοσμημάτων, τις γνωστές μεθοδεύσεις των 090, που – ώ τι σύμπτωση – αναλαμβάνουν να μεταφέρουν στις οθόνες οι ίδιες ελεεινές περσόνες της σήψης.
Σαν φυσικό πρόσωπο κύριε Ντινόπουλε, μπορείτε να εμφανίζεσθε όπου και όπως θέλετε. Τυγχάνετε όμως πολιτικό πρόσωπο, μέλος της Νέας Δημοκρατίας, με πολιτική οντότητα που πηγάζει από κάποιες χιλιάδες ψήφους του Ελληνικού λαού.
Εάν νομίζετε λοιπόν κύριε Ντινόπουλε ότι έχετε το δικαίωμα να ευτελίζετε την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων σας σερνόμενος στις καρέκλες αυτών των περιθωριακών φυτωρίων, πλανάσθαι οικτρά. Ακόμα χειρότερα, εάν μέσα σε κέντρα περιθωριακής σηπεδώνας παρουσιάζεστε ως αυτόκλητος εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
Οι Αδέσμευτοι Bloggers.


Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top