Στην είσοδο αστραφτερά φλας γίνονται κομμάτια επάνω στο κόκκινο φόντο με τα λογότυπα του περιοδικού Happy… Oι καλεσμένοι με επίσημο ένδυμα σύμφωνα με την βολική καφέ πρόσκληση και … τα χαμόγελα διάσπαρτα παντού, ορατά όσο πιο μακριά γίνεται.
Το Happy Faces Awards είναι πια θεσμός για την πόλη της Πάτρας γι αυτόν τον λόγο οι διοργανωτές δε σηκώνουν λάθη στην καθόλα αδιάβλητη διαδικτυακή ψηφοφορία!
Πράγμα που αποδεικνύεται από την αυστηρή τελική επιλογή των προσώπων. Γιατί ποιος δεν συμφωνεί ότι ο κόσμος τάραξε τα mail προκειμένου να πάρει το βραβείο του επιχειρηματία της χρονιάς ο Φοίβος Καρακίτσος, για την λειτουργία ενός σούπερ μάρκετ στο έβγα της πόλης(…!). Τώρα αν ακόμα δεν έχετε πεισθεί για τα ξεκάθαρα- διαφανή αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, είναι ώρα να το κάνετε με την περίπτωση του βραβευμένου πολιτικού της βραδιάς Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλου! Πήρε το τιμημένο επειδή βγήκε για πρώτη φορά βουλευτής (...)! Όσο για τις περιπτώσεις των επίσης βραβευμένων δημοσιογράφων που έτυχε να δουλεύουν όλοι στο τηλεοπτικό κανάλι Πάτρα TV, μέγα χορηγό της εκδήλωσης και συγχρόνως είχε την αποκλειστική τηλεοπτική κάλυψη… Ε καλά, αυτό ήταν καθαρά… Θέμα τύχης!
(lifestani)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top