Η απίστευτη κόντρα με αδιανόητο παρασκήνιο ανάμεσα στο politikosafari και το fimotro, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι και ο χώρος των blogs δυστυχώς βρωμάει και ζέχνει όπως και ο αντίστοιχος των ΜΜΕ.
Πολιτικοί και δημοσιογράφοι αφού...τα έκαναν σκατά στο χώρο τους ο καθένας, προσπαθούν να αλώσουν και να διαφθείρουν και το μοναδικό προπύργιο ελεύθερης γνώμης που έχει απομείνει και που είναι ο χώρος του net και ειδικότερα των blogs.
Δοσοληψίες, συναλλαγές, συμφέροντα, εξουσία αλλά και παρακράτος κάνουν ολοένα και συχνότερα την εμφάνισή τους στο χώρο των blogs.
Η κατάσταση με κάνει να αναρωτιέμαι αν έχει πλέον νόημα να ασχολούμαι και να δαπανώ πολύτιμο χρόνο για κάτι που πιστεύω μεν αλλά που βλέπω να αλλοιώνεται με αποτέλεσμα να αισθάνομαι μαρίδα στα δίχτυα ψαράδων που αργά ή γρήγορα θα πιάσουν όλα τα ελεύθερα ψαράκια.
Η δύναμη των blogs που είναι οι ελεύθεροι αναγνώστες τους, τείνει να τεθεί εν αμφιβόλω δεδομένου ότι είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα οι αναγνώστες συμμετέχουν σ' αυτή τη διαπλοκή αποδίδοντας με τις επισκέψεις τους δύναμη στα διαπλεκόμενα blog.
Το σχέδιο αλλοίωσης του χώρου καλά κρατεί και φαίνεται ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.
(Πολιτική Πρόταση)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top