Το δρόμο για τη φυλακή έδειξαν οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας στους τρεις υπευθύνους της χρηματιστηριακής εταιρείας «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», για την υπόθεση των ομολόγων.
Με βούλευμά του, το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε την προφυλάκιση των Σοφοκλή και Θόδωρου Πρινιωτάκη καθώς και του Γιώργου Αποστολίδη, οι οποίοι απολογήθηκαν για την πορεία του δομημένου ομολόγου των 280 εκατ. ευρώ που κατέληξε υπερτιμολογημένο σε τέσσερα ασφαλιστικά ταμεία.
Το Δικαστικό Συμβούλιο τάχθηκε υπέρ της άποψης του εισαγγελέα, Αντώνη Λιόγα, ο οποίος είχε ζητήσει να προφυλακιστούν διαφωνώντας με τον εφέτη ανακριτή, Ιωάννη Λέκκα, που είχε την άποψη ότι έπρεπε να αφεθούν ελεύθεροι με καταβολή εγγύησης ύψους 500.000 ευρώ.
Για τον λόγο αυτό το θέμα έφθασε στο Συμβούλιο Εφετών, που έκρινε ότι και οι τρεις είναι επικίνδυνοι να διαπράξουν εκ νέου αδικήματα, εφόσον παραμείνουν ελεύθεροι.
(zougla.gr)

οnline-press: Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η απόφαση βγήκε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και βέβαια τέτοιες ενέργειες εντυπωσιασμού θα έχουμε αρκετές το επόμενο διάστημα. Ο λαός θέλει αίμα ως αντιστάθμισμα των μέτρων και όπως είναι φυσικό μια καλή κυβέρνηση είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει τις απαραιτητες για τη περίσταση θεατρικές θυσίες...... 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top