Διαχειριστικές ανορθοδοξίες (sic) στον ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων κατήγγειλαν ο Τρύφωνας Φωτόπουλος και Νίκος Ψωμιάδης, α΄ αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αντίστοιχα.
Μιλώντας σήμερα στην πρωινή δημοσιογραφική εκπομπή «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» του δημοσιογράφου Γιάννη Γεωργόπουλου, στο ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας «Ράδιο Γάμμα», οι κύριοι Φωτόπουλος και Ψωμιάδης κατήγγειλαν, ανορθόδοξη διαχειριστική πρακτική εκ μέρους του Προέδρου του Επιμελητηρίου και του Ενδιάμεσου Φορέα. (σημ on-pr: κ. Αντζουλάτος -φωτο)
Όπως ανέφεραν, ο πρόεδρος του ενδιάμεσου φορέα, στις 3 Μαρτίου με τρεις επιταγές, εις διαταγήν εμού του ιδίου, προέβη σε ανάληψη από τους τηρούμενους λογαριασμούς του φορέα στις Τράπεζες Πειραιώς και Αχαϊκής Συνεταιριστικής, συνολικού ποσού ύψους 450.000 ευρώ. Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, το ποσό αυτό δεν είχε εμφανιστεί σε κανένα από τους λογαριασμούς του φορέα.
Οι καταγγέλλοντες καλούν την καθ΄ ύλην αρμόδια Υπουργό κ. Λούκα Κατσέλη, να διατάξει άμεσα έλεγχο που πήγαν τα 450.000 ευρώ, καθώς και για 230.000 ευρώ που εκταμιεύθηκαν από τον φορέα, ως αποζημίωση για καταχρηστική απόλυση εργαζόμενου, όπως επίσης κατήγγειλαν.
(kentri.gr)
Online-Press: Βαριά καταγγελία και υπαινιγμοί για τον κ. Αντζουλάτο ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα σε δύο πυρά. Αυτά του κ. Φωτόπουλου (ο οποίος εκπροσωπεί στο επιμελητήριο το ΠΑΣΟΚ) και Ψωμιάδη (ο οποίος εκπροσωπεί μέρος της Ν.Δ). Το θέμα όμως είναι ότι απ ότι γνωρίζουμε ο κ Ατζουλάτος είναι πρόεδρος με τις ψήφους του κ. Φωτόπουλου. Έτσι δεν είναι;
Πάντως ο κ. Αντζουλάτος θα πρέπει να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις..... 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top