Περί Παπακωσταντίνου….
Μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Η αποκαλυφθείσα δηλαδή απ’ τον Π. Καμμένο συνάντηση του κυρ Γιώργου (Παπακωνσταντίνου) με τον Χριστοφοράκο, στο Μαξίμου τον Δεκέμβρη του 1999 (ας μην ξεχνάμε ότι στη συνέχεια ο κυρ Γιώργος συμμετείχε και στα Δ.Σ. του ΟΤΕ…). Αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που αποτελεί όνειδος είναι η υποβάθμιση έως και απόκρυψη του θέματος απ’ τα περιφερόμενα κοπρόσκυλα της δημοσιογραφίας! Τόσο απροκάλυπτη πια υποταγή στα κελεύσματα του Μαξίμου και κάθε άλλου κέντρου εξουσίας; Τούτοι ήδη φτάσανε στις εποχές που ο Πανταγιάς τους έπαιρνε το βίντεο, για να είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν οι εναντίον του Σημίτη αποδοκιμασίες (στον Λυκαβηττό)!

Περί Παυλόπουλου…..
Άμα βλέπεις να βγαίνουν και να μιλάνε στα κανάλια κάποιες γαλάζιες «μούρες» για την οικονομία, τότε ακόμα κι ο ανεκδιήγητος Παπακωνσταντίνου μπορεί να σου φανεί… συμπαθής! Αρχηγέ Αντώνη, με κάτι τέτοιες παρουσίες, καλά σαράντα!

Περί Δημοσκοπήσεων....
Εδώ οι καλές δημοσκοπήσεις, εδώ οι αρεστές δημοσκοπήσεις! Ούτε… παραγγελιά να ’ναι κάποιες απ’ αυτές, για να μην αδικούμε αυτούς που κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους. Άλλωστε πρόθυμα ΜΜΕ και δημοσιογραφικά κοπρόσκυλα έτοιμα προς αναπαραγωγή, να φάνε κι οι κότες! Κι έτσι εμφανίζεται ένας λαός να λέει ουσιαστικά «σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω»!

Περί ΟΝΝΕΔ....
Ποια αντιπαράθεση εντός της ΟΝΝΕΔ εν όψει της εκλογής του νέου προέδρου της; Ένα ξεκατίνιασμα σε προσωπικό επίπεδο, ένα άθλιο παιχνίδι με γιουσουφάκια των ΜΜΕ, ένα καθημερινό πολιτικό στριπτίζ! Κατά μάνα, κατά κύρη;

Περί Γερουλάνου…..
Παύλε (Γερουλάνε) πότε θα μας κάνεις τη χάρη να μας ενημερώσεις (και μαζί με μας και τον Πετσάλνικο, τον Απόστολο και άλλους…) για το αν κατέληξε η… σκληρή διαπραγμάτευση με τον Γαμπρίτσο, για το ύψος του μισθού του; Κάτι φήμες για γύρω στα 17.000 ευρώπουλα, ούτε που θέλω να τις πιστέψω, το αποκλείω!

Περί Ραγκούση…..
1) Άλλοι (οι πολιτικοί του φίλοι) τον χαρακτηρίζουν ως τον… «πιο καλό μαθητή του Γιώργου»! Άλλοι, αντίπαλοί του αλλά –προσέξτε– μέσα απ’ το ΠΑΣΟΚ (ορισμένοι μάλιστα τον είχαν στο κοντινό παρελθόν βοηθήσει πολύ…), τον εγκαλούν ότι έχει καταλήξει το «πολιτικό τσιράκι του αυτοκράτορα»! Ο λόγος για τον Γ. Ραγκούση, ο οποίος βρέθηκε τούτες τις μέρες στο κέντρο θύελλας, πότε με το «κατεπείγον» του νομοσχεδίου για τις αλλαγές των γενικών διευθυντών στο Δημόσιο (τον μπλοκάρισαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πλην του… συμπολιτευομένου ΛΑΟΣ, αλλά κι ο Απ. Κακλαμάνης), πότε με την τροπολογία διά της οποίας ενίσχυε τις αυτοκρατορικές (!) βλέψεις του ΓΑΠ ακυρώνοντας ακόμα και τους διορισμένους απ’ αυτόν υπουργούς! Τελικά να μου το θυμηθείτε, αυτός ο πάλαι ποτέ φέρελπις, νυν υπερόπτης, αλαζών και αμετροεπής, θα έχει άδοξο πολιτικό τέλος!
2) Εντάξει, φον Ραγκούση. Με την πλειοψηφία που έχει το κόμμα σου το πέρασες απ’ τη Βουλή το έκτρωμα για την ιθαγένεια. Εγώ βέβαια γνωρίζω πολλούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι με βαριά καρδιά δώσανε την ψήφο τους, τι να κάνανε; Ανεξάρτητα πάντως απ’ αυτό, μη νομίζεις και συ κι ο αρχηγός σου ότι θα περάσει έτσι το έκτρωμα. Είσαστε μακριά νυχτωμένοι!

(Τα παραπάνω παραπολιτικά είναι από την στήλη του Μάρκου Μουζάκη - Κατά Μάρκον - στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ της Κυριακής)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top