Αυτό που γίνεται σήμερα στη Νέα Δημοκρατία θυμίζει αρκετά την περίοδο ΕΒΕΡΤ.
Να κρατηθούν οι ισορροπίες συμβουλεύουν τον Αντώνη οι γνωστοί μυστικοσύμβουλοι. Να κρατηθούν οι ισορροπίες συμβούλευαν και τον ΕΒΕΡΤ τότε οι δικοί του, που μετά αμέσως μεταπήδησαν στο άρμα του Καραμανλισμού.
Αυτή η περίεργη κατάσταση που επικρατεί σήμερα, επικρατούσε και τότε στη Νέα Δημοκρατία. Μεγάλη ανοχή δείχνει ακόμα ο Σαμαράς. Μια ανοχή όμως που δεν τη δείχνουν καθόλου οι οπαδοί του κόμματος που ζητούν επίμονα ΚΑΘΑΡΣΗ. Εσωκομματική κάθαρση, η οποία όμως αργεί..
Θα βόλευε πολλούς μια μεγάλη ήττα του Σαμαρά στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές που έρχονται.
Θα τους βόλευε όμως μια ήττα ακόμη μεγαλύτερη και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές!
Θα τους βόλευε μια ήττα και μια πιθανή αμφισβήτηση του αρχηγού.
Όλοι αυτοί λοιπόν που κάνουν εισηγήσεις ΗΤΤΑΣ για …αυτοσυγκράτηση και …ισορροπίες, το μόνο που καταφέρνουν είναι να απογοητεύουν για μια ακόμη φορά όλους εκείνους τους αγνούς Έλληνες που στήθηκαν υπομονετικά στην ουρά στις 29 Νοέμβρη του 2009 για να ψηφίσουν ΑΛΛΑΓΗ στο κόμμα της Ν.Δ.
Το πρόβλημα φίλοι μου δεν είναι η Ντόρα σήμερα. Η κυρία μετρήθηκε στις εσωκομματικές εκλογές και βγήκε …δεύτερη.
Το πρόβλημα σήμερα είναι που βγαίνουν ξανά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας τα ίδια εκείνα πρόσωπα που ταυτίστηκαν με την συντριβή της 4ης Οκτωβρίου και με τα λόγια αλλά κυρίως με τις ανόητες πράξεις τους, πλήγωσαν βαθιά τους απλούς αγωνιστές της παράταξης.
Και δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το πληγωμένο φιλότιμο της παράταξης.
Είναι δυνατόν για παράδειγμα σήμερα, να βλέπει ο νεοδημοκράτης στα κανάλια και να διαβάζει τις συνεντεύξεις στις εφημερίδες, του ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ;
Και να του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και να βρίζει τον…ΣΑΜΑΡΑ;
Είναι δυνατόν να ανέχεται ο νεοδημοκράτης σήμερα, μετά την αλλαγή της 29η Νοέμβρη, την κάθε κυρία Μαριέτα, να υπερασπίζεται τις επιλογές της ως υπουργός παιδείας;
Ο Αλέξανδρος πρόεδρε δεν κάθισε να σπάσει το κεφάλι του για το πώς θα λύσει τον γόρδιο δεσμό. Έδωσε μια με το σπαθί του και …τέλειωσε.
Ο χρόνος και τότε έτρεχε και σήμερα τρέχει πολύ γρηγορότερα.
Γι αυτό πρόεδρε σήκωσε το σπαθί.
Πριν σου σκάψουν τον λάκκο οι γνωστοί άγνωστοι και σε κάνουν κάδρο στις σκονισμένες νομαρχιακές δίπλα στον …ΕΒΕΡΤ.
Σήκωσέ το το …τιμημένο!
(του Αναστάσιου Καζαντζίδη - taxalia)

Online-press: Συμφωνούμε απόλυτα με τον φίλο Αναστάσιο..... Ισως η τελευταία ευκαιρία του Αντώνη να δείξει ότι το κόμμα αλλάζει είναι το συνέδριο!
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top