Για μια ακόμα ημέρα, ο φιλοκυβερνητικός Τύπος μας πληροφορεί ότι «κορυφαίοι γαλάζιοι υπουργοί την περίοδο διακυβέρνησης της Ν.Δ. φιγουράρουν σχεδόν σε καθημερινή βάση στην ατζέντα του πρώην ισχυρού άνδρα της Ζήμενς Ελλάδος Μιχάλη Χριστοφοράκου».
Για ποιους υπουργούς πρόκειται; Μα φυσικά για τους συνήθεις υπόπτους: Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Αλογοσκούφης, Μπακογιάννη, Λιάπης κ.α. (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4560362&ct=1)
Φυσικά, δεν έχουμε καμία αντίρρηση με αυτό το είδος δημοσιευμάτων. Επειδή, όχι μόνο επιβεβαιώνουν όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς για τους κυρίους αυτούς, την ώρα που τα ίδια έντυπα εξέπεμπαν δεήσεις υπέρ αυτών, αλλά διασκεδάζουμε κιόλας.
Βεβαίως θα διασκεδάζαμε πολύ περισσότερο αν οι εν λόγω υπουργοί περνούσαν και από την ατζέντα του πειθαρχικού της ΝΔ, ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε και κάτι άλλο:
Την στιγμή που η μισή Ελλάδα έχει μάθει απέξω το ημερολόγιο του Χριστοφοράκου και τις αμαρτίες των γαλάζιων είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργη η δυστοκία που παρατηρείται σε ότι αφορά την ενημέρωση της κοινής γνώμης από τη ΝΔ.
Το μόνο που βλέπουμε μέχρι στιγμής είναι βουλευτές της ΝΔ – μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής να γυρνάνε από κανάλι σε κανάλι και να κάνουν δηλώσεις για το πόσο τίμιοι είναι οι ίδιοι. Μέχρι συνεντεύξεις σε … μπλογκς έδωσαν ορισμένοι για να μας δείξουν ότι υπάρχουν.
Με τα πεπραγμένα του στενού οικογενειακού φίλου των Παπανδρέου, Γιώργου Τερπεκλή και το C4I θα ασχοληθεί κανείς; Με τα εκσυγχρονιστικό λόμπυ του ΠΑΣΟΚ που έδωσε όλες τις μεγάλες δουλειές στην Ζήμενς και την Ιντρακόμ; Με τους νομικούς συμβούλους του Χριστοφοράκου που μετακόμισαν στο Μαξίμου;
(antinews.gr) 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top