Ανακαλύπτουν κατά καιρούς οι υπηρεσίες αγροτικής ανάπτυξης και ΕΦΕΤ και καλά «Διατροφικές βόμβες»; Σιγά τα μπαρούτια(!). Μόλις πριν ένα χρόνο «μπουκώσαμε» με όλα τα ανεπιθύμητα για την Ευρώπη βελγικά κατεψυγμένα κρέατα 9,5 χρόνων(!!!)και δεν πάθαμε τίποτα. Επικίνδυνα Γάλατα «μαϊμού» τα πληρώναμε ακριβά ως δήθεν προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, φάγαμε τόνους σουσάμι, γεμάτα σκατόσκυλα και ποντικοκούραδα! Τον περσινό Απρίλιο, όταν όλη η Ευρώπη δεν πλησίαζε τα Made in Greece καλαμαράκια, πιπεριές, φιλέτα γαλοπούλας , (προϊόντα τίγκα στις καρκινογόνες ουσίες, τοξικό κάδμιο, φυτοφάρμακα κλπ) εμείς όχι μόνον τα σαβουρώσαμε ταΐζοντας και τα παιδιά μας,
(γιατί οι εδώ αρμόδιες υπηρεσίες δε μπήκαν στο κόπο να μας ειδοποιήσουν), αλλά μας άφησαν για κάποια χρόνια να τα σοτάρουμε με ηλιέλαιο από βαλβολίνες-ορυκτέλαια. Μιλάμε τώρα, για τη γερή κράση του Έλληνα !
Μόλις πριν 20 μέρες λοιπόν τα λαγωνικά του ΕΦΕΤ μας υπενθύμισαν ότι συνεχίζουμε να τρώμε ηλιέλαια με βαλβολίνες, από αυτά που υποτίθεται ότι είχαν αποσύρει το Μάιο του 2008(!!!) και ότι οι μεγάλες «βρώμικες» εισαγωγικές εταιρίες (στις οποίες δεν έχουν οριστεί ακόμα τα πρόστιμα)είναι καλά, στα γραφεία τους!!!
Διατροφικές βόμβες σου λέει μετά ο άλλος! Ποιες; Τις διατροφικές μας συνήθειες;
(lifestani)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top