Που βρίσκεται το θράσος και μιλάτε εσείς στην Νέα Δημοκρατία….. Αυτή είναι η δημοκρατικότατη ατάκα μεγαλοδημοσιογράφων των καναλιών, που εκτοξεύεται συνεχώς τις τελευταίες ώρες σε οποιονδήποτε στέλεχος της ΝΔ τολμήσει και ψελλίσει κάτι εις βάρος των καταιγιστικών οικονομικών μέτρων που ανήγγειλε χθες το βράδι ο πρωθυπουργός.
Έτσι η κυβέρνηση, έχοντας ρίξει στο καναβάτσο την μείζονα αντιπολίτευση, έχει ξεκινήσει συνεπικουρούμενη από το ΛΑ.Ο.Σ και από δημοσιογράφους ένα παιγνίδι παραλόγου εις βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων.
Η «συμμαχία» πάντως ΠΑΣΟΚ , ΛΑ. Ο.Σ και δημοσιογράφων δεν είναι και τόσο περίεργη μιας και ο κάθε πυλώνας αυτής της συμμαχίας προσβλέπει σε διαφορετικά οφέλη . Το ΛΑ.Ο.Σ καλοβλέπει το ότι η Ν.Δ είναι στη γωνία, προσβλέποντας έτσι σε καθαρά πολιτικά οφέλη μιας και ο κ. Καρατζαφέρης έχει καταλάβει ότι ο πολιτικός εχθρός του είναι ο Σαμαράς και όχι το ΠΑΣΟΚ.....
Οι δημοσιογράφοι (μιλάμε για τους τηλεοπτικούς αστέρες) έχουν αναλάβει ….εργολαβικά το έργο υποστήριξης των μέτρων μιας και αυτά τα μέτρα δεν αφορούν τα αφεντικά τους (μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοεκδότες οι οποίοι χρωστάνε απίστευτα ποσά στο Δημόσιο) και κατ’ επέκταση δεν αφορούν και τους δικούς τους παχυλούς μισθούς. Τέλος το ΠΑΣΟΚ βλέπει ότι με συμμάχους τους παραπάνω μπορεί να περάσει αναίμακτα τα μέτρα και να ολοκληρώσει τον «βιασμό» της μέσης Ελληνικής οικογένειας.

Σύντομα επίσης φανταζόμαστε, μιας και οι δημοσκοπικές εταιρείες αποτελούν το τρίτο πυλώνα που στηρίζει στα δύσκολα τον Παπανδρέου, ότι θα βγουν στο φως της δημοσιότητας νέες δημοσκοπήσεις με το ΠΑΣΟΚ να συνεχίζει να προηγείται με διψήφια διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία.
Όσο για τον Έλληνα μέσο πολίτη ισχύει «το σκάσε και σκάβε……».
1 σχόλια :

ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ είπε... 3 Φεβρουαρίου 2010 - 5:02 μ.μ.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top