Στο MEGA πριν από λίγο προτάθηκε απο τον πρόεδρο της Βουλής να ανοίξει ταμείο υπέρ της σωτηρίας της Ελλάδος στο όποιο οι Έλληνες θα μπορούν να καταθέσουν το όβολο τους. Υπάρχει διάθεση αυθόρμητης προσφοράς διάχυτη στην κοινωνία ειπώθηκε, και το ταμείο θα το διαχειρίζεται κάποιος Υπερκομματικός. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για το Δημόσιο Χρέος.
Και ενώ αρχίζει να γίνεται αντιληπτή η έννοια του όρου «συφοριασμένοι Τρώες»….Τηλεμαραθώνιος Συναυλίες ή να στείλουμε SMS με την λέξη ΕΛΛΑΣ κενό και αποστολή στο τάδε νούμερο …. δεν προταθήκαν!
Σημείωση: Μακαρόνια ρύζι κάλτσες παλια ρούχα Γάλα δεν θα γίνονται Δεκτά ως δωρεά και μην διανοηθεί κανείς να ρίξει κουμπί στο δίσκο θα τον κάψει ο θεός.
Σχόλιο: Ας κάνουμε μια αντι- πρόταση! Κρατικοποίηση (για ένα ετος) των Διοδίων της ΠΑΘΕ της Αττικής οδού και της Γέφυρας Ρίου-Αντίρριου. Πολυ χρήμα....
Τολμάτε απλά έστω και να το ψελλίσατε κύριοι ή θα σας αφαιρεθεί ό λόγος;
(papaioannou)

Online-press: Η γελοιογραφία είναι ανάλογη του περιεχομένου της αναρτησης του συνμπλόγκερ Παπαιωάννου και είναι του γνωστου σκιτσιγράφου Dranis. Όσο για το παραπάνω σχόλιο -πρόταση νομίζουμε ότι μπορεί άνετα, αν υπάρχει θέληση, να τεθεί από το κράτος θέμα υπερκερδισμού στα διόδια για τις εταιρείες και να μπει σε αναδιαπραγμάτευση μαζί τους . Άλλωστε αυτό το κάνει κυνικά με τους απλούς και φτωχούς εργαζόμενους, τι το εμποδίζει να μην το κάνει με τους καρχαρίες; Μη τυχόν και πονέσουν; 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top