Διαβάσαμε το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας: Ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών στο υπουργείο του : «Συνεργάζεται μόνο με τη σύζυγό του και με τον εκπρόσωπο Τύπου Γρ. Δελαβέκουρα (που ήταν στην ίδια θέση ως έμπιστος της Ντόρας Μπακογιάννη), με τους οποίους διαβουλεύεται σε κλειστές συσκέψεις στο υπουργείο»!!!!
Το δημοσίευμα έχει ως εξής!
Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Δ. Δρούτσα, η καθυστέρηση της αναμενόμενης αναβάθμισής του σε υπουργό. Ισως γιατί κάθε μέρα που περνάει εντείνεται η κριτική και η αμφισβήτηση στο πρόσωπό του.

Στην κυβέρνηση αποτελεί περίπου κοινό μυστικό ότι ο Θ. Πάγκαλος και ο Χ. Παμπούκης δεν βλέπουν με καλό μάτι την ενδεχόμενη αναβάθμισή του σε υπουργό. Ο ίδιος φέρεται να συγκαταλέγει στους ενδοκυβερνητικούς του αντιπάλους και τους συναδέλφους του Γ. Παπακωνσταντίνου και Π. Μπεγλίτη.
Πρόβλημα λέγεται ότι υπάρχει και με τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών, ειδικά με αυτό της Μαριλένας Κοππά, καθώς ο Δ. Δρούτσας δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις μαζί της, παρ' ότι ο πρωθυπουργός την εκτιμά.
Διπλωμάτες και διοικητικοί υπάλληλοι μιλούν για «καζάνι που βράζει» στο νεοκλασικό της Βασιλίσσης Σοφίας και αποδίδουν τις υψηλές θερμοκρασίες στη νοοτροπία και τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του ο Δ. Δρούτσας.
Μιλούν για «μονοκρατορία, αυταρχισμό και έλλειψη εμπιστοσύνης στα στελέχη του υπουργείου». «Συνεργάζεται μόνο με τη σύζυγό του και με τον εκπρόσωπο Τύπου Γρ. Δελαβέκουρα (που ήταν στην ίδια θέση ως έμπιστος της Ντόρας Μπακογιάννη), με τους οποίους διαβουλεύεται σε κλειστές συσκέψεις στο υπουργείο».
Online-press: Το μόνο που δεν γράφει το δημοσίευμα είναι το πως ονομάζεται η σύζυγος του Δρούτσα, όχι τίποτε άλλο απλά να ξέρουμε και ποιος είναι ο πραγματικός υπουργός εξωτερικών σήμερα στην Ελλάδα!


1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 7 Φεβρουαρίου 2010 - 5:10 μ.μ.

Πώς ονομάζεται ρε παιδιά η σύζυγος του Δρούτσα; Πείτε και σε μάς

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top