Αγαπητοί φίλοι, παρακολουθώ το blog σας και άλλες φορές συμφωνώ, άλλες διαφωνώ αλλά όπως έλεγε ο Βολταίρος "Μπορεί να μη συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους το δικαίωμά σου να τα λες". Πήρα το θάρρος να σας ενημερώσω για ένα θέμα που είναι σοβαρό και παράλληλα έχει πολλές φανερές και κρυφές παραμέτρους:
Σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου,
ξεκίνησε στο ΙΕΚ Αιγίου το νέο εαρινό εξάμηνο 2010 και παράλληλα και 3ο εξάμηνο στην ειδικότητα "Δημοσιογράφοι:Συντάκτες-Ρεπόρτερ", στο οποίο φοιτούν τόσο επαγγελματίες δημοσιογράφοι του Αιγίου (θέλοντας προφανώς να πάρουν το επιθυμητό δίπλωμα και πιστοποίηση για το βιογραφικό τους) όσο και νέα παιδιά που επιθυμούν να λάβουν τις βάσεις της δημοσιογραφίας.
Οι σπουδαστές πληροφορήθηκαν πως μεταξύ των καθηγητών τους, θα είναι και πολιτευτής της Ν.Δ. ή "επιλαχών βουλευτής" (όπως αυτοπροσδιορίζεται).
Έχει ενδιαφέρον, κάποιος από τον ΟΕΕΚ ή και από το ΙΕΚ Αιγίου, να απαντήσει στο πώς γίνονται οι προσλήψεις και αν πραγματικά υπάρχει αξιοκρατία σ'αυτή τη χώρα, όταν ο συγκεκριμένος:
-Είναι πολιτικό πρόσωπο και ως εκ τούτου δεοντολογικά δεν επιτρέπεται να μπαίνει σε τάξεις και να διδάσκει
-Απέχει από την ενεργό δημοσιογραφία για πάνω από 6 χρόνια
-Έχει καταδικαστεί στα αστικά δικαστήρια, μετά από ψευδή δημοσιεύματά του για το Νοσοκομείο Αιγίου και τον κ. Διαλούπη, πληρώνοντας κι ο ίδιος και η εφημερίδα στην οποία δούλευε τότε, σεβαστό χρηματικό ποσό στο γιατρό για τις συκοφαντίες που έγραψε εναντίον του ("Μαϊμού" καρδιολόγος-"Επικίνδυνη" ιατρική στο Νοσοκομείο Αιγίου κλπ.)
Από το ΙΕΚ δηλώνουν πως, ελλείψει άλλων αιτήσεων από ενδιαφερόμενους, πήρε τη θέση ο συγκεκριμένος μοναδικός υποψήφιος εκπαιδευτής. Δεν μπορεί όμως, τα κριτήρια να είναι τόσο "φτωχά" (διαθέτει πιστοποιητικό από ιδιωτική σχολή της Πάτρας, κάτι που διαθέτουν κι άλλοι δημοσιογράφοι στο Αίγιο αλλά και σπουδαστές στο εν λόγω τμήμα).
Δεν πρέπει να εξετάζεται και το κοινωνικό και επαγγελματικό προφίλ του κάθε υποψηφίου εκπαιδευτή; Και τέλος πάντων, τις ώρες των μαθημάτων του εν λόγω κυρίου, θα μπορούσε να τις πάρει κάποιος από τους υπόλοιπους εκπαιδευτές, που έχουν και περισσότερα προσόντα.
Γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο;
Ας μας πουν υπεύθυνα, εφόσον υπάρχει σοβαρότητα σ'αυτόν τον τόπο...


Online-press: Ο εν λόγω πολιτικός ανήρ έχει πολλά προσόντα, όπως απόδοιτος των γνωστών στην Πάτρα σχολών Φυτιλά, υπήρξε επίσης σύμβουλος τουν πρώην υπουργού παιδείας Άρη στα θέματα της δια βίου μάθησης και τρίτο προσόν για να αστειευθούμε και λίγο .....το καλάμι που έχει ιππεύσει ο ανωτέρω πολιτικός ανακηρύσσοντας τον εαυτόν του σαν πρώτο επιλαχόντα βουλευτή της Ν.Δ στον Νομό Αχαίας. Α ξέχασα είναι και ξάδελφος του Μάκη. Ποιου Μάκη; Μα του ζούγκλα φυσικά!

Τώρα επί της ουσίας της καταγγελίας θα πρέπει να απαντήσει άμεσα ο ΟΕΕΚ για τον διορισμό του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου μιας και το οποιοσδήποτε πολιτικό πρόσωπο πρέπει να τηρεί το γνωστό .....περί της γυναίκας του Καίσαρα! 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top