Η Ελλάδα πληγώνει τους πάντες !!!

Ακόμα και η σύζυγος του Υπ.Οικ. κ. Παπακωνσταντίνου έχει βιώσει αυτό το συναίσθημα !!!

Δήλωσε (σύμφωνα με την Ναυτεμπορική στο άρθρο: H ολλανδή σύζυγος του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου: «Η ελληνική οικονομία είναι ένα δυσκίνητο τέρας» ) στην Ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad» ότι : «O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας.

Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» ...Πέραν όμως των συναισθημάτων η κυρία Ζασλίν Βίνκε έχει αντιληφθεί τι "κουμάσια" είναι οι Έλληνες και ενημερώνει τους αναγνώστες της εφημερίδας ότι : «Η φοροδιαφυγή είναι ένα εθνικό άθλημα (σ.σ.:των Ελλήνων).Το σύστημα είναι απελπιστικά πολύπλοκο. Αν ο τεχνικός του υπολογιστή μού δώσει απόδειξη αξίας 20 ευρώ,τότε εγώ πρέπει να περιμένω στην ουρά στην Εφορία για να πάρω 4 ευρώ. Είναι να τρελαίνεσαι» τονίζει, αν και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, φροντίζει να δίνει το καλό παράδειγμα ζητώντας πάντα αποδείξεις, τις οποίες φυλάει στο σπίτι τους μέσα σε ένα κουτί. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι όπως κι οι λοιποί κάτοικοι αυτής της χώρας , η κ. Ζασλίν Βίνκε χρησιμοποιεί κουτί για να φυλάει τις αποδείξεις!!!

Εδώ βέβαια δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα. Τα προγράμματα που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο για να καταχωρείς τις αποδείξεις έχουν χρησιμότητα;;; Αν πρέπει να τηρούμε τις αποδείξεις γιατί να τις καταχωρούμε online;;; Μήπως δεν είναι συμβατά με τον τρόπο που θα πρέπει να υποβάλλονται οι αποδείξεις (κάτι παραπάνω θα ξέρει η κ. Βίνκε) και τσάμπα κάνουμε τον κόπο;;; Πέραν των παραπάνω η κ. Βίνκε συγκρίνει τις δύο χώρες (μαντέψτε ποια είναι καλύτερη...):«Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει. Εδώ όμως (σ.σ.:στην Ελλάδα) ο κόσμος απεχθάνεται τη γραφειοκρατία» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Βίνκε.Καταλήγοντας: εξομολογείται τις δυσκολίες που βιώνει η μέση Ελληνική οικογένεια !!! : «Με δύο παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο και ακαθόριστες ετήσιες αποδοχές που δεν είναι ούτε τα μισά από ό,τι παίρνει ένας ολλανδός υπουργόςείναι μερικές φορές δύσκολο να τα οργανώσεις όλα. Ο σύζυγός μου πληρώνεται λιγότερο από έναν έλληνα βουλευτή. Και οι αυξήσεις φόρου θα πιάσουν και εμάς. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Απεργία;».

Πράγματι , από αυτή την συνέντευξη βγαίνουν αρκετά συμπεράσματα...Η διαπίστωση ότι ΚΑΙ οι μισθοί των ΥΠΟΥΡΓΩΝ είναι όπως και οι μισθοί των υπολοίπων Ελλήνων μικρότεροι από το ΜΙΣΟ μισθό των Ολλανδών ... Οι αποδείξεις ΠΡΕΠΕΙ να φυλάσσονται... Είναι δύσκολο να πας κόντρα στον άνθρωπό σου απεργώντας... Το σημαντικότερο είναι ότι ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ τα βγάζουν δύσκολα πέρα...


Online-press: Δεν θα σχολιάσουμε το άρθρο μιας και προσπαθούμε να είμαστε ευγενικοί με άτομα που φιλοξενούμε στην πατρίδα μας όπως τη κυρία Παπακωσταντίνου....


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top