Με ένα ενδιαφέρον ηχητικό και οπτικό δρώμενο παντομίμας θα κλείσει για φέτος ο Πατρινός Καρνάβαλος που σημειωτέων δεν είχε τίτλο αλλά στην πορεία επάξια τον κατέκτησε: «Η μεγαλύτερη ξεπέτα καρνάβαλος όλων των εποχών»
Σκηνή πρώτη… και τελευταία.
Οι πρωτεργάτες, έβγαλαν την καρναβαλική μάσκα, τα υπερμεγέθη καπέλα και στη θέση της παρδαλής φορεσιά έβαλαν τα… καθημερινά.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Α. Σκαρμεας κοστούμι επιμελημένο στην τρίχα, τελειωμένο σε φουλαράκι ασορτί με το χρώμα του χαρτοφύλακα και στο πατούμενο κάτι σα λουστρίνι να παίζει . Πλάι ο καλλιτεχνικός Διευθυντής Σ. Χρυσικόπουλος χωμένος μέσα στο δυο νούμερα μεγαλύτερο μπεζ κοτλέ μπουφάν. Δυο τρεις απαλούς χτύπους στο μικρόφωνο..... και κολλητά σειρά πήραν τα λόγια του Σκαρμεα: «Ήταν το μικρότερο καρναβάλι εδώ και χρόνια πολλά, να μαστε καλά να το θυμόμαστε και του χρόνου καρναβαλομπούλες…..., στις δημοτικές εκλογές ψηφίστε με και εγώ θα κάνω το καλύτερο, το μεγαλύτερο…, και παρέα με τον οργανισμό που εγώ και ο Δήμαρχος σκεφτήκαμε, λάστιχο θα κάνω εγώ του χρόνου το καρναβάλι»!
Μια τζούρα απ το πουράκι στα πνευμόνια και τα λόγια του Στάθη άφηναν ίχνη στο ζεστό απογευματινό press room.
«Κάναμε ότι μπορούσαμε , το καλύτερο δυνατό, σας πληροφορώ ότι δεν ήταν καθόλου εύκολη δουλειά .Αφιερώσαμε ώρες ατελείωτες, να ψάχνουμε στις αποθήκες τους 10 μπάστακες που κοσμούσαν φέτος την πόλη. Ήταν δύσκολη δουλειά για να βγάλουμε τη σκόνη δεκαετιών από πάνω τους».
Και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεισαν φορτώνοντας κάθε κακό στην κρίση!… έλα όμως, που έχουμε κρίση!".
(lifestani)

Οnline-Press: Θα διαφωνήσουμε λίγο με το lifestani..... Ο κ. Δήμαρχος τόσα λεφτά χάλασε για την Πάτρα, 3 εκατ ευρώ μόνο για την ανάπλαση στα Ψηλά Αλώνια, άλλα 3 εκατ. για την αγορά Αργύρη..... ή ξεχάσαμε νομίζεις αγαπητέ lifestani ότι η Πάτρα έγινε φέτος Μονακό!
Άσε που σε τρεις μήνες έχουμε και άλλα happenings μιας και ο Μάης εκτός από τα λουλούδια τα κανονικά θα μας φέρει εφέτος και 10.000 ζωντανά ...... με Harley Davidson ,από τα πέρατα του κόσμου, για να γεμίσουν το έλος της Αγυιας με αγνό λίπασμα! Μην είσαι και αχάριστος lifestani..... τι άλλο να κάνει και ο κ. Φούρας για μας τους πολίτες της Πάτρας; 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top