Άντε να περάσουν και τα Φώτα μήπως και αρχίσει να εκφράζει κάποιο αντιπολιτευτικό λόγο η Ν.Δ.
Βλέπω σήμερα την πρώτη σελίδα του site της και πέραν από κάποιες δηλώσεις που έγιναν σε κοσμικές η λόγω των ημερών επισκέψεις του προέδρου της , δεν υπάρχει ο παραμικρός πολιτικός λόγος!!!
Οι 100 μέρες από τις προηγούμενες εκλογές δεν μετρούν μόνο για το ΠΑΣΟΚ , μετρούν και για την Ν.Δ.
Δηλαδή δεν φτάνει που αναλώθηκε στην εσωστρέφεια τόσο μεγάλο διάστημα αφήνοντας το ΠΑΣΟΚ να της επιρρίπτει ότι κακό έχει γίνει σε αυτόν τον τόπο από την μεταπολίτευση και μετά , αδυνατώντας (η μήπως ΜΗ ΕΠΙΘΥΜΩΝΤΑΣ ...) να αντικρούσει τις κατηγορίες , συνεχίζει ακόμα και σήμερα σε αυτόν τον αργό νωχελικό ρυθμό που είχε όσο καιρό ήταν κυβέρνηση...
Πιστεύει άραγε οι νέα ηγετική ομάδα , ότι κρατώντας αποστάσεις από το παρελθόν των προκατόχων της ξεχνά ο πολίτης τα καλά και τα κακά που έχει κάνει σαν κυβέρνηση και σαν αντιπολίτευση;;;
Αυτή η σιωπή βοηθά στο να ανακάμψει(έστω ιδεολογικά);;;
Δυστυχώς ούτε στην κυβέρνηση κάνει καλό αυτή η τακτική.
Η Ν.Δ οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν για τις περιπέτειες που θα περάσει ο Ελληνικός λαός και να καταδείξει τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων που με τις πράξεις και την συμπεριφορά τους βοήθησαν να φθάσει η χώρα στην σημερινή κατάσταση.
Η αφωνία και η χαλαρότητα ΔΕΝ είναι πλέον ΑΝΕΚΤΗ από κανένα .
Είτε είναι ψηφοφόρος της , είτε όχι.
Είναι απαράδεκτο τον όποιο αντιπολιτευτικό λόγο ακούγεται και γράφεται να τον εκφέρουν οι εναπομείναντες (μετρημένοι στα δάκτυλα είναι...) κεντροδεξιοί δημοσιογράφοι και μερικά ερασιτεχνικά Blogs.
(antilogos-gr) 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top