Εάν είναι γνήσιο το κείμενο υποστήριξης (και πρέπει να είναι αφού δεν έχει υπάρξει διάψευση από τους υπογράφοντες), τότε η κυρία Δραγώνα ως πρόσωπο διαχρονικά αμοιβόμενο από το Ελληνικό κράτος, όπως και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάρουν ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ. Ιδιαίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου οφείλει να αποστασιοποιηθεί άμεσα από οποιαδήποτε έμμεση στήριξη επικίνδυνων για τη δημοκρατία, ναζιστικών και απειλητικών κυρηγμάτων ρατσισμού και μίσους.
Εκτός εάν δηλώσεις σαν αυτή: “Αν κάποιο μέλος λοξοδρομήσει τον δέρνουν. Στα δικά μας χωριά ξέρουμε ποιοι ψηφίζουν τους γκιαούρηδες. Γιατί λοιπόν δεν τους απομονώνουμε κοινωνικά να δούμε αν θα τολμήσουν να μιλήσουν για τον Σγουρίδη και τον Κοντό και το μ...... της μάνας τους”.
…εκφράζουν τη “Νέα Διακυβέρνηση”. Εδώ και τώρα απαντήσεις και επίσημη τοποθέτηση από την κυβέρνηση. Οφείλουν δε να πάρουν θέση και όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου.

Η κ. Θάλεια Δραγώνα δεν είναι μόνη της στην άνιση μάχη εναντίον των μισαλλόδοξων εθνικιστών που επιβουλεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ακαδημαϊκή της καριέρα και την σταδιοδρομία της στο κυβερνοΠασόκ. Η αφρόκρεμα της διανόησης της πατρίδας μας, αλλά και ξένοι άνθρωποι του πνεύματος, συστρατεύθηκαν στον καλό αγώνα. Στο προοδευτικό διαδικτυακό site politikokafeneio.com αναρτήθηκε κείμενο υπεράσπισης της μητέρας του έθνους, το οποίο φέρει 450 βαριές υπογραφές. Η χαρά μας έγινε διπλή όταν στον αριθμό 446 αντικρίσαμε την υπογραφή ενός δημοσιογράφου του ύψους του Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ.
(περισσότερα στο olympia.gr)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top