Οι Λογοτέχνες και Συγγραφείς της Νοτιοδυτικής Ελλάδος, μέλη της Εταιρείας μας και το Διοικητικό της Συμβούλιο εκφράζουν τη συμπάθειά τους στο φίλο λαό της χώρας σας που πρόσφατα δοκιμάσθηκε δεινώς και συνεχίζει να δοκιμάζεται από τις συνέπειες του πρόσφατου καταστρεπτικού σεισμού
Σ’ αυτές τις δύσκολες για τη χώρα σας ώρες η ηθική και υλική μας συμπαράσταση είναι δεδομένη.
Δεν μπορούμε να ξεχνάμε, θα είμαστε άλλωστε αγνώμονες, πως στα πρώτα βήματα των αγώνων μας για την Εθνική μας ανεξαρτησία η χώρα σας αν και τόσο μακριά μας γεωγραφικά εν τούτοις βοήθησε σημαντικά και αυτό δεν το ξεχνάμε.
Να διαβιβάσετε στην Ηγεσία της χώρας σας ότι είμαστε στο πλευρό της και στηρίζουμε την προσπάθεια της να επουλώσει τις πληγές που προξένησε ο εγκέλαδος.
Ο Ελληνικός λαός με την ευαισθησία και το φιλότιμο που τον διακρίνει, θύμα και ο ίδιος καταστρεπτικών σεισμών, συμμερίζεται απόλυτα την κατάσταση της χώρας σας και νοιώθει τις δύσκολες ώρες που περνάει ο λαός σας.
Ήδη ο λαός μας ευαισθητοποιήθηκε , ενεργοποιήθηκε και πράττει ότι του επιτάσσει το πλεόνασμα των φιλικών συναισθημάτων του και του ανθρωπισμού του για να βοηθήσει να αμβλυνθεί όσο γίνεται ο πόνος και η πείνα , αποτελέσματα της φοβερής θεομηνίας που έπληξε τη χώρα σας. 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top