Στη νέα Διοίκηση του ΟΠΑΠ, συμπεριλαμβάνεται και ο πασίγνωστος και από τους παλαιότερους bloggers, Παναγιώτης Βρυώνης, (vrypan), 34 ετών.
Φυσικά κάποιοι θα το δουν αρνητικά, για μας είναι θετικό: συνηθίσαμε να βλέπουμε σε ολες τις θέσεις ...γιατρούς και δικηγόρους.
Γιατί να μην αξιοποιηθούν νέα, φρέσκα μυαλά, από το χώρο της τεχνολογίας και των νέων μέσων ; Αρκετά με τους δικηγόρους....
(taxalia)

Συμφωνούμε στο ότι πρέπει η πολιτική ζωή να ξεφύγει από την απόλυτη κυριαρχία των δικηγόρων (οι άνθρωποι μαθαίνουν να είναι επαγγελματίες ψεύτες ), αλλά διαφωνούμε το ότι κριτήριο για την αξιοποίηση ατόμων σε κάποιες θέσεις να αποτελούν οι προσωπικές του απόψεις όχι για το κόμμα αλλά για τον ίδιο τον αρχηγό......
Και για του λόγου το αληθές παραθέτω ανάρτηση του συγκεκριμένου blogger λίγες ώρες μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007.

" Χάσαμε. Το 38.12 % είναι πολύ μικρό ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ, ειδικά όταν έχει απέναντί του μία τόσο αποτυχημένη (κατά την γνώμη μου) ΝΔ στην κυβέρνηση. Στεναχωρήθηκα, πίστευα ότι αυτή ήταν μία ευκαιρία να γίνουν μεγάλα πράγματα.
Οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, στην πλειοψηφία τους, έπεσαν να φάνε τον Παπανδρέου. Τους έδωσαν τροφή και αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Λες και φταίει αυτός που μόνος του σχεδόν έδωσε τον προεκλογικό αγώνα, με ελάχιστα προβεβλημένα στελέχη να στέκονται στο ύψος του. Η δική μου θεωρία είναι ότι οι αρτηριοσκληρωτικοί μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ ήταν το πρόβλημα του ΓΑΠ και όχι το αντίστροφο.
Έχω ξαναπεί, ότι αν ασχολούμαι έστω και ξώφαλτσα με την πολιτική είναι γιατί με εμπνέει ο Παπανδρέου. Ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται έτσι, με κάποιους έχουμε ήδη ανταλλάξει τηλεφωνήματα, SMS, emails. Το σκέφτηκα ξανά και ξανά. Ίσως τελικά αυτή η ήττα να είναι η μεγάλη ευκαιρία να γλυτώσει το ΠΑΣΟΚ από τα πρόσωπα και τους μηχανισμούς που το κρατάνε δέσμιο. Αν δεν τα καταφέρει, εγώ δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω να ασχολούμαι -γεια σας, είχε ενδιαφέρον που σας γνώρισα, πάω να κάνω κάτι που να μου αρέσει περισσότερο.
Όσοι σκέφτεστε έτσι όπως εγώ, ελάτε να εκφράσουμε αυτό το διαφορετικό και να στηρίξουμε τον Γιώργο. Σκεφτείτε πώς μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε, πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε όλους αυτούς που έχουν τις ίδιες ιδέες και φιλοσοφία με μας αλλά έχουν φροντίσει -ίσως σοφά- να κρατηθούν μακρυά.
Πέφτω για ύπνο τώρα -ξημέρωσε. Τα λέμε αύριο, με πιο καθαρό μυαλό."1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 2 Ιανουαρίου 2010 - 9:08 π.μ.

Αυτό το τελευταίο
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ
είναι ή αποκορύφωση
....και είχε γλώσσα μόνο για να γλύφει...

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top