Πολύ …τράβηξε το θέμα με τον Χιλιανό κρατούμενο, ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε συλληφθεί γιατί επιτέθηκε με φαλτσέτα σε πολίτη με σκοπό να τον ληστέψει.
Θέλει ο Μιχάλης να κάνει την αστυνομία …φιλανθρωπικό ίδρυμα. Εάν μπορούσε να την κάνει και ΜΚΟ θα το έκανε , αλλά … δεν έχει την απαιτούμενη κοινοβουλευτική δύναμη.
Εν τω μεταξύ άνθρωποι δολοφονούνται στο κέντρο της Αθήνας, γυναίκες βιάζονται ,ληστές με καλάσνικοφ μπαίνουν στις τράπεζες, ληστεύουν και φεύγουν σαν κύριοι πότε με μηχανάκι και πότε με …ποδήλατο! (Ναι έγινε ΚΑΙ αυτό σε νησί του Ιονίου)….
Οι σιδεράδες μες στη τρελή χαρά. Τέτοιες δουλειές δεν είχαν ποτέ. Κάγκελα παντού ( προφητικό το τραγούδι του Τζιμάκου πριν πολλά –πολλά χρόνια). Στις πόρτες, στα παράθυρα, ακόμα και στα πορτάκια στις σοφίτες. Ελεύθεροι – φυλακισμένοι !
Εν τω μεταξύ τη χριστουγεννιάτικη… κάρτα τους με τις … ευχές τους για τον Μιχάλη άφησαν στην είσοδο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού, στο κέντρο της Αθήνας, τα καλόπαιδα των «Πυρήνων της Φωτιάς».Κάποιοι άλλοι έκαψαν 3-4 ντουζίνες Mercedes. Κρύωναν νυχτιάτικα τα παλιόπαιδα!
Κοίτα Μιχάλη μας το …χάλι μας. Καμπούλ γίναμε !
(politis-gr)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top