«Όποιος από εσάς πρόεδρος δημόσιας επιχείρησης , διευθύνων σύμβουλος, μέλος διοικητικού συμβουλίου τσεπώνει υπέρογκες αμοιβές να κάνει ένα βήμα μπροστά». Φώναξε έξαλλος ο Πάγκαλος, λίγο μετά την ενημέρωση του πρωθυπουργού!
Ακολούθησε, ενός λεπτού σιγή.… « Συκοφαντίες κύριε… Τι υπέρογκες; με 300-400 χιλιάδες ευρώ το χρόνο τη βγάζουμε». Ψέλλισε μια φωνή από το παρευρισκόμενο πλήθος!
Ένας πνιχτός ήχος βγήκε απ το υπογάστριο του Αντιπροέδρου! Ευθείς πέταξε στο γραφείο την μισοφαγωμένη διπλόπιτα, σημάδι ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, σκόρπισε τα βαριά του βήματα και στάθηκε μπροστά στο παράθυρο. «Θα τους συντρίψω τους συκοφάντες» τσίριξε και το πρόσωπο του, ολοφάνερη καταιγίδα!
Το μάτι του γαρίδα (σαγανάκι) σάρωσε την περιοχή μπροστά του μέχρι το βάθος του ορίζοντα. «Είμαι αποφασισμένος να αποκαταστήσω την αξιοπιστία του κράτους… θα στείλω αμέσως μήνυμα να τους συλλάβουν» …και συνέχισε αναμασώντας που και που το σάλιο του, «μόλις χθες έμαθα το εξωφρενικό… ότι οι πόροι και οι δημιουργικές δυνάμεις της χώρας πνίγονται από τη διαφθορά την αδιαφάνεια τη γραφειοκρατία, τον συγκεντρωτισμό και την αναξιοπιστία. Το νου σας!... Αν δείτε κάτι από αυτά να τρέχει να με ειδοποιήσετε αμέσως, ότι ώρα και να ναι! Πρέπει να εφαρμόσουμε αμέσως, το πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης. Δεν υπάρχει ούτε μέρα για χάσιμο. Έτσι παλικάρια μου;» είπε, βροντοχτυπώντας την πόρτα πίσω του. Όπως ακριβώς έκαναν οι πρώην… και οι επόμενοι
(lifestani) 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top