Σε συνέχεια της ονοματολογίας για την ΟΝΝΕΔ Αχαϊας, που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα σημειώστε και τα εξής :
- Η νυν πρόεδρος Χριστινα Αλεξοπούλου , η οποία όσο και αν αρνειται οτι θα ξανακατέβει υποψήφια, δέχεται ισχυρες πιέσες από την πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη να διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα, ενώ την ίδια στιγμή η πλευρά Σαμαρά έχει αρκετούς μνηστήρες για τη θέση.
- Ο νυν αντιπρόεδος Νίκος Κακαφώνης φαίνεται εκ των βασικών διεκδικητων, ενώ και ο ίδιος δεν έχει κρύψει τη φιλοδοξία του, μιλώντας μάλιστα μέχρι λίγο καιρό πριν και για άμμεσο διορισμό του. Σημειώστε εδώ και τα ονόματα των Βαγενά Αργύρη και Ντάντου Σταύρου από το χώρο του ΤΕΙ οι οποίο και πρόσκεινται στην ομάδα Σαμαρά. Το όνομα, επίσης, του Θανάση Παλούμη που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, είναι άλλη μια ισχυρη υποψηφιότητα από το χωρο αυτό.
- Ενδιαφερόμενος σε κάθε περίπτωση παραμένει και ο πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής, Απόστολος Γεωργόπουλος ενώ οι δύο ΔΑΠ της πόλης θα ήθελαν να δουν κάποιον δικό τους στο αξίωμα.( Ακούγονται τα ονόματα από πλευράς Πανεπιστημίου του πρ. Υπευθύνου Πόλης Γιαννακά Φίλιππα και από το ΤΕΙ του πρώην, πάλι, Υπευθύνου Πόλης Μπρούντζου Νώντα.)
- Σε συζητήσεις βρίσκεται επίσης και η ομάδα του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο νομό για το αν θα κατεβασουν δικό τους ανεξάρτητο υποψήφιο ή θα ταχθουν υπέρ κάποιας υποψηφιότητας.
-Ερωτηματικό σε κάθε περίπτωση αποτελούν οι περιπτωσεις των δύο βουλευτών του νομού Μιχάλη Μπεκίρη και Νίκου Νικολόπουλου για το πόσο θα εμπλακούν στη διαδικασία, δίνoντας "χρίσμα" , σε κάποιον από τους προαναφερθέντες.
Φυσικά δε χρειάζεται να αναφερθεί , οτι αναλόγως με τις υποψηφιότητες που θα στηρίξουν κεντρικά (Παπαμιμίκος - Χατζής - Τσώκος - Σμυρλής) , οι προαναφερόμενοι, θα τύχουν και της ανάλογης υποστήριξης από τους μηχανισμούς αυτούς.
Μέχρι τώρα, κρατούν όλοι κλειστα τα χαρτιά τους , μη θέλωντας να χρεωθούν την πιθανή αποτυχία κάποιας από τις κεντρικές επιλογές τους.
Νεώτερα ωσονούπω..............
ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΑΧΑΙΟΣ


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top