Η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» αναζήτησε στο τηλέφωνο την βουλευτή Β’ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα. Το τηλέφωνο του πολιτικού της γραφείου αναγράφεται τόσο στη λίστα, που έστελνε το κόμμα προεκλογικά, όσο και στον τηλεφωνικό κατάλογο των βουλευτών, που εκδίδεται μετεκλογικά και δίνεται στο κοινό από εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας.
Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το τηλέφωνο του προεκλογικού πολιτικού γραφείου της κ. Νταλάρα, που βρίσκεται στην οδό Μεσογείων 348, ανήκει στην Sui Generis Music -εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών του Φάνη Κιρκινέζου. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο, μάλιστα, αναγράφεται τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας όσο και στις αφίσες της συναυλίας για τα «50 χρόνια Λευτέρης Παπαδόπουλος».
Ποιος είναι όμως ο Φάνης Κιρκινέζος; Ο διοργανωτής της συναυλίας του Σεπτεμβρίου προς τιμήν του Λευτέρη Παπαδόπουλου, σημαντικό μέρος των εσόδων της οποίας θα κατέληγε στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας -πράγμα που, όπως αποκάλυψαν οι τηλεοπτικές εκπομπές του Μ. Τριανταφυλλόπουλου, δεν έγινε ποτέ.
Η εκπομπή αναζήτησε την κ. Νταλάρα και σε δεύτερο πολιτικό της γραφείο, ωστόσο η γραμματέας της ξεκαθάρισε ότι η βουλευτής βρίσκεται στο Στρασβούργο για επαγγελματικούς λόγους. Ποια είναι λοιπόν η σχέση της κ. Νταλάρα με την Sui Generis Music και τον Φάνη Κιρκινέζο, ο οποίος κατηγορείται από τον οργανισμό πολιτιστικών εκδηλώσεων Πρεσπών - Φλώρινας ότι έχει την ευθύνη των οικονομικών υποχρεώσεων της συναυλίας, και από την ΑΕΠΙ ότι δεν δίνει τα στοιχεία της συναυλίας για να τιμολογήσει;
(zougla.gr) 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top