Δημοσιεύουμε απόσπασμα από άρθρο του Δημήτρη Μώρου στα Νέα της 5 Σεπτεμβρίου 2000 όταν το χρήμα έρεε άφθονο από την Siemens και τον κ. Χριστοφοράκο.
Στην κορυφή του Τσάμπιονς Λιγκ οραματίζεται τον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με αφορμή τη συνεργασία Ολυμπιακού με τον νέο χορηγό (Siemens mobile phones) έως το 2003, υποστήριξε ότι «κάποια ημέρα η ποδοσφαιρική ομάδα θα φέρει στη χώρα μας ένα Ευρωπαϊκό Κύπελλο, όπως έκανε η ομάδα μπάσκετ».
Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός για τη διαφήμιση στη φανέλα θα εισπράξει 3 δισ. για τρία χρόνια (!!), ενώ στη συμφωνία υπάρχουν έξτρα μπόνους.
Ο πρόεδρος του ομίλου Siemens στην Ελλάδα, κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, υπογράμμισε: «Η μεγαλύτερη επιθυμία μας είναι να δούμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τη Λάτσιο με τον Ολυμπιακό. Επιλέξαμε για διαφήμιση τον Ολυμπιακό, γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, αφού έχει κατακτήσει τον τίτλο τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είναι η ελληνική ομάδα με διαρκή συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ο κυριότερος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός είναι δημοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα, σύμφωνα με όλες τις σχετικές έρευνες. Επίσης, είναι η ομάδα με τους διασημότερους ξένους ποδοσφαιριστές, ενώ έχει την αρτιότερη επαγγελματική οργάνωση σε επίπεδο επικοινωνίας. Το τίμημα της χορηγίας πιστεύω ότι ανταποκρίνεται στην αξία του Ολυμπιακού. Το πακέτο της συμφωνίας για τη διαφήμιση στη φανέλα ανέρχεται στο ποσόν των 3 δισ. και έχει πολύ καλά μπόνους σε περίπτωση καλής πορείας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top