Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, κληθείς να σχολιάσει, πριν από λίγο, τη χθεσινοβραδινή επίθεση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατά της Ν.Δ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Νέα Δημοκρατία, λίγη ώρα μετά τη βομβιστική επίθεση το βράδυ του Σαββάτου, σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας, βγήκε και καταδίκασε την ενέργεια αυτή. Τονίζοντας ότι αποτελεί πλήγμα κατά της Δημοκρατίας και κατά των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού.
Μάλιστα, καλέσαμε σε καθολική συστράτευση κατά της τρομοκρατίας την Κυβέρνηση, τα κόμματα, τους κοινωνικούς φορείς, τα συνδικάτα και την ευρεία κοινωνία των πολιτών.
Ταυτόχρονα, προσφέραμε τη συναίνεση της Ν.Δ. στον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αν αποφασίσει ο ίδιος να αφήσει τα λόγια και να περάσει στην εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Λίγη ώρα μετά, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αντί της συναίνεσης, που του προτείναμε, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Ν.Δ..
Σήμερα, λοιπόν, θέλουμε να απευθυνθούμε στον κ. Πρωθυπουργό και να του ζητήσουμε να κάνει αυστηρές συστάσεις στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Ώστε να μην σπαταλάει τις δυνάμεις του σε πολλά λόγια, σε επικοινωνιακές στρατηγικές για προσωπική κατανάλωση και σε επιθέσεις κατά της αντιπολίτευσης, αλλά να προχωρήσει στην παραγωγή συγκεκριμένου έργου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του κοινού εγκλήματος». 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top