Μερικές φορές είναι διασκεδαστικό να καταγράφεις δηλώσεις που έγιναν πριν από μερικά χρόνια….
Ας διαβάσουμε λοιπόν τι είχε πει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Ραγκούση Νταλάρα τον Νοέμβριο του 1998 στο «Close Up» σε ερώτηση που της κάνανε γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις....
«Υπάρχουν τόσα και τόσα περιοδικά, ώστε έχουν εξαντληθεί οι διάσημοι, μετά οι ημιδιάσημοι, στη συνέχεια εκείνοι τους οποίους ήθελαν κάποιοι να κάνουν γνωστούς και έπονται οι άσημοι. Όπως εγώ. Με το να γεμίσω δύο σελίδες και μία φωτογραφία και να μη μπορώ αύριο να πάω με την ησυχία μου στη λαϊκή ή να καθίσω στην ουρά στην Τράπεζα, δεν κερδίζω τίποτε....».
Σεμνότατη λοιπόν το 1998 η Άννα, αλλά μάλλον φαίνεται ότι βαρέθηκε να πηγαίνει με την ησυχία της στην τράπεζα ή να περιμένει στην ουρά στην Τράπεζα και έτσι 11 χρόνια μετά έγινε βουλευτής!

Μια άλλη περίπτωση δήλωσης πολιτικού ήταν αυτό που είχε πει τον Ιούλιο του 1999 ο τότε υπουργός Επικρατείας Κώστας Γείτονας για τους λαθρομετανάστες:
«Η επόμενη 20ετία θα θυμίζει την εποχή των παγετώνων σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση των πληθυσμών στον πλανήτη μας».
Σωστός ο υπουργός, έτσι για να μην νομίζουμε ότι οι πολιτικοί μας δεν είχαν από τότε την διορατικότητα για το τι θα συμβεί με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.....

Μια άλλη περίπτωση είναι η Μελίνα Μποτέλη μια πολύ καλή ηθοποιός η οποία τον Δεκέμβριο του 1997 είχε δηλώσει στην ΝΕΤ:
«Μερικές φορές αισθάνομαι ότι ο κόσμος θα 'ταν καλύτερος αν οι θεατές γίνονταν ηθοποιοί και οι ηθοποιοί θεατές. Και, πρωτίστως, αν οι βουλευτές και οι πολιτικοί κατέβαιναν από τη σκηνή και από το... καλάμι».
Βέβαια αυτή η εκπληκτική δήλωση δεν την εμπόδισε μετά από μερικά χρόνια να παντρευτεί τον Δήμαρχο Δράμας ο οποίος λίγο αργότερα έγινε βουλευτής και υπουργός. (άλλωστε συμφωνούμε και εμεις ότι δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι....)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top