Πριν από λίγο στο βραδινό δελτίο του Alter o γλοιώδης και οσφυοκάμπτης Αυτιάς προσπαθούσε να περάσει μηνύματα στο κόσμο του τύπου....μην τολμήσει κανείς από τους εργαζόμενους να διαμαρτυρηθεί γιατί αλίμονό μας βυθιζόμαστε....
Δηλαδή ο κ. Αυτιάς προτείνει όλοι οι Έλληνες να υποστούμε το άγριο ψαλίδισμα των αποδοχών μας, καθώς και το φορολογικό κυνηγητό , χωρίς καμιά διαμαρτυρία και να λέμε και δόξα σοι ο θεός.....μιας και ότι κάνει η κυβέρνηση είναι για το καλό μας.
Μάλιστα στο Alter έχουν εγκαινιάσει προπαγάνδα τοποθετώντας στην καρέκλα του Προκρούστη άτυχους εκπρόσωπους εργαζομένων τους οποίους στην κυριολεξία με γκαιμπελική μέθοδο τους πατάνε κάτω! Κάτι τέτοιο έγινε στο χθεσινό βραδινό δελτίο του Παυλόπουλου, όπου την εκπρόσωπο των τελωνειακών μόνο που δεν την .....χαστούκισαν για το ότι προσπάθησε να αρθρώσει τις αντιρρήσεις της για το άγριο κόψιμο των αποδοχών τους κατά 600 με 700 ευρώ το μήνα.
Το μόνο που δεν μας λένε, τόσο ο Αυτιάς και ο Παυλόπουλος του Alter, όσο και οι δημοσιογράφοι των άλλων καναλιών που κόπτονται για το μάζεμα του ελλείμματος της χώρας μέσω της λεηλασίας του εισοδήματος του μέσου Έλληνα, το πόσα εκατομμύρια ευρώ χρωστάνε τα αφεντικά τους οι μεγάλοι καναλάρχες στο Δημόσιο. 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top