Πανδημία... πανικού και πλιάτσικου στους κρατικούς προϋπολογισμούς, ενορχηστρωμένη απ’ τις φαρμακοβιομηχανίες και με τις πλάτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) είναι ο ιός της «νέας γρίπης», σύμφωνα με τον Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, επιδημιολόγο και επικεφαλής της επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ο χειρισμός του ΠΟΥ ήταν ουσιαστικά μια εκστρατεία τρομοκράτησης του κοινού για μια «ήπια επιδημία γρίπης» κι αποτελεί ένα από τα «μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του αιώνα», όπως λέει ο Γερμανός επιστήμονας και πολιτικός.
Θεωρητικά θα μπορούσε η όλη κατάσταση να οφείλεται σε λάθος επιστημονική εκτίμηση. Ομως η επιτροπή, στην οποία προΐσταται ο Βόνταργκ, άρχισε έρευνα για τον παρασκηνιακό ρόλο που διαδραμάτισαν οι φαρμακοβιομηχανίες στη δημιουργία και την εκμετάλλευση του κλίματος φόβου. Σύμφωνα με αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως απ’ τον διεθνή Τύπο, «ειδικοί» και στελέχη του ΠΟΥ, που έπαιξαν ρόλο στην ανάδειξη της «πανδημίας» σε υστερία και σε μαζική κινητοποίηση των υγειονομικών Αρχών, έχουν λάβει μεγάλα ποσά απ’ τις φαρμακοβιομηχανίες.
Πριν γίνουν διαθέσιμα τα εμβόλια ξεπούλησε το Tamiflu, το μόνο αποτελεσματικό σκεύασμα κατά τους «ειδικούς» για τον ιό.
(EΘNOΣ)

1 σχόλια :

Gnwmimou είπε... 18 Ιανουαρίου 2010 - 1:50 μ.μ.

παρακαλώ συμβουλευτείτε έναν ειδικό πριν αναδημοσιεύσετε ... ο Βόλφγκανγκ Βόνταργκ είναι ειδικός .. .αλλά ένας ... δεν έχει δουλέψει ποτέ με τη γρίπη και ενώ δικαιούται λόγω της θέσης του να έχει γνώμη ,,, δεν μπορεί με τη θέση του να καπελώνει τη θέση χιλιάδων ειδικών στο θέμα που έχουν φάει τ ζωή τους στα εργαστήρια ... και όχι στα σαλόνια των επιτροπών ,,,

δες για να έχεις άποψη
http://opinionofgreece.blogspot.com/2010/01/blog-post_07.html

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top