Πρόταση να αναλάβει τους τομείς Παιδείας και Πολιτισμού έκανε ο γενναιόδωρος Α.Σαμαράς στη Ν.Μπακογιάννη.
Αυτή φυσικά αρνήθηκε ευγενικά όπως θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος στη θέση της.
Η θέση της στο κόμμα δε νομίζουμε ότι είναι να αντιπολιτεύεται τη Διαμαντοπούλου και το Γερουλάνο.
Το 40% των ΝεοΔημοκρατών που την ψήφισαν για Αρχηγό ήταν και είναι εν δυνάμει ψηφοφόροι της Ν.Δ.
Ο νέος Αρχηγός Α.Σαμαράς φαίνεται να αγνοεί το παραπάνω,το έχει πάρει προσωπικά και οι πρώτες κινήσεις του δείχνουν ότι θέλει ένα "κλειστό" μαγαζί με λίγους και εκλεκτούς.
Μια κίνηση που θα δείξει η ιστορία αν είναι η σωστή.
Καλό θα ήταν πάντως ο Αρχηγός να παίρνει πιο ανοιχτά τις στροφές αφού έτσι πως οδηγεί θα "φάει" καμία γωνία της πολυκατοικίας και θα χάσει και το φορτίο που του έχουμε φορτώσει!!!
Πάρτο αλλιώς Αρχηγέ,θα βρεις !!!

cobra
ONLINE-PRESS: Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η Ν.Δ είναι πλέον στην αντιπολίτευση, άρα ο κύριος και ουσιαστικός ρόλος που μπορεί να διαθέτει κάποιος στο κόμμα αυτό είναι η ιδιότητα του απλού βουλευτή. Το ποιος λοιπόν είναι τομεάρχης δεν λέει τίποτε μιας και ο τίτλος έχει ανακαλυφθεί για την ματαιοδοξία κάποιων πολιτικών και ο καθένας από τους βουλευτές της Ν.Δ κρίνεται με βάση το κοινοβουλευτικό του έργο και όχι το .....τομεαρχικό του. Υπό αυτή την έννοια δεχόμαστε την θέση της Ντόρας να αρνηθεί τη πρόταση Σαμαρά, όμως η ίδια θα πρέπει να επιδείξει στο μέλλον, σαν απλός βουλευτής που είναι, το κοινοβουλευτικό της έργο και όχι την απόλυτη άρνηση ενός κακομαθημένου παιδιού που του πήραν το γλυκό από το στόμα!


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top