Επιτέλους. Έλαμψε η αλήθεια!!! Παρασκευή και 13 μάθαμε τους υπαίτιους της ήττας, αυτούς που χαντάκωσαν την παράταξη και απομάκρυναν την κυβέρνηση από τη βάση της. Είναι οι ίδιοι εκείνοι που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα των συνεργατών του κ. Σαμαρά. Σύμφωνα με την κυρία Μπακογιάννη, οι αρχιτέκτονες λοιπόν της συντριβής της Ν.Δ. και του Καραμανλή είναι κάποιος Λειβαδάς, κάποιος Χατζηεμμανουήλ, κάποιος Δασκαλάκης, και κάποιος Ζακυνθινός!!!
Ησύχασα κι εγώ. Τώρα ξέρω. Είχα μείνει με την εντύπωση πως για την συντριβή ευθύνονταν οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί που, εντελώς συμπτωματικά, στηρίζουν απαξάπαντες την πρώην ΥΠ.ΕΞ. Όχι. Δεν φταίει ο κος Παπαθανασίου και η διαχείριση της οικονομίας.
Ούτε ο κος Παυλόπουλος, ο οποίος τελικά δεν θα «κλείσει» ως πολιτικός με την αποχώρηση Καραμανλή όπως είχε δηλώσει παλαιότερα. Ο Πάκης δεν έχει καμιά απολύτως ευθύνη για την καταστροφή της Αθήνας πέρυσι, για την μη-αντιμετώπιση των πρόσφατων πυρκαγιών, και για την ανυπαρξία σωφρονιστικού συστήματος. Δεν φταίει καθόλου επίσης ο «το νόμιμο είναι και ηθικό» κος Βουλγαράκης. Τέλος, δεν φταίει καθόλου η ίδια η κυρία Μπακογιάννη που υπέσκαπτε τον πρωθυπουργό όσο μπορούσε (βλέπε σχέσεις με Ρωσία).
Αν η θυγατέρα του επιτίμου πιστεύει πραγματικά αυτά που λέει, τότε πολύ φοβάμαι πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι στην κυβέρνηση για πάρα πολλά χρόνια ακόμα.
Υποκρίνεστε κυρία Μπακογιάννη. Θέλετε να τα βάλετε με τον Καραμανλή άλλα δεν έχετε τα κότσια να το κάνετε ΤΩΡΑ. Είμαι όμως σίγουρος ότι θα το κάνετε αργότερα, χάσετε κερδίσετε. Εν μέσω απελπισίας, και καθώς δημοσιοποιούνται οι δυσμενείς για εσάς σφυγμομετρήσεις, τα βάζετε με κάποια άγνωστα στελέχη που ακόμα και φωτογραφίες τους είναι δύσκολο να βρούμε για να δούμε ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί που χαντάκωσαν την παράταξη και απομάκρυναν τους καλούς υπουργούς της κυβέρνησης από τη βάση του κόμματος .
Αλήθεια κυρία Μπακογιάννη αυτή η κυβέρνηση δεν είχε υπουργούς που έπρεπε να κάνουν έργο; δεν είχε βουλευτές που έπρεπε να κάνουν έργο; δεν είχε κόμμα να στηρίξει το έργο; αλλά είχε μόνο Πρωθυπουργό να κάνει λάθος; Έφταιγε γιατί έκανε τις λάθος παραδοχές. Είχε όμως το θάρρος να υποστεί τις συνέπειες μόνος του.
(naxios)

.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top