Μπουρλότο στις διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία βάζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Κώστας Αντζουλάτος ο οποίος άρτι αφιχθείς απ΄ την μακρινή Κίνα όπου έχει αναπτύξει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες μίλησε στην σημερινή «Πελοπόννησο» για την υπογραφή στήριξης του στον Αντώνη Σαμαρά για την διεκδίκηση της Αρχηγίας στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Αντζουλάτος, ο οποίος ήταν ένας από τα 50 μέλη του κόμματος που υπέγραψαν την συμμετοχή του Αντώνη Σαμαρά στις εκλογές για την αρχηγία δηλώνει απερίφραστα, «Ο Κώστας Αντζουλάτος δεν είναι με καμία κομματική παράταξη. Είναι ακομμάτιστος» και συνεχίζει « Ο Αντώνης Σαμαράς είναι διαχρονικά φίλος μου και επειδή εγώ τιμώ τις φιλίες μου, οτιδήποτε μου ζητήσει κάποιος φίλος μου (σημ online -press- άρα οποιουδήποτε κόμματος) και έχει σχέση με την προσωπική του πρόοδο, εγώ θα τον τιμήσω με την υπογραφή μου. Αυτό έκανα και με τον Αντώνη Σαμαρά» …….και πιο κάτω συνεχίζει ο κ. Αντζουλάτος «Είναι σαφές ότι δεν με αφορά οτιδήποτε κάνει η Νέα Δημοκρατία στα εσωκομματικά της………. εμένα όμως δεν με αφορά η Νέα Δημοκρατία, γιατί δεν ανήκω στη Νέα Δημοκρατία» και καταλήγει «Κάποιοι θέλουν να με τοποθετήσουν πολιτικά επειδή έτσι τους συμφέρει στους κόλπους της Ν.Δ, κάποιοι θέλουν να μου δώσουν κομματική ταυτότητα διότι έτσι βολεύονται για το μέλλον ή για το παρόν και το σημαντικότερο όλοι θέλουν τον Αντζουλάτο να ανήκει κάπου. Επαναλαμβάνω δεν ανήκω κομματικά σε καμιά παράταξη.»
Έτσι λοιπόν με τη περίεργη αυτή δήλωση του κ. Αντζουλάτου μπαίνουν πλέον πολλά ερωτήματα όπως το αν τυπικά ο κ. Σαμαράς δικαιούται να είναι υποψήφιος μιας και ο κ. Αντζουλάτος δεν είναι μέλος της Ν.Δ, ή αν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι έχουν υπογραφές από άτομα που δεν είναι μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Και επειδή η όλη συνέντευξη μας μια μέρα πριν το συνέδριο μας φάνηκε αρκετά περίεργη θα επισημάνουμε το ίσως τυχαίο γεγονός ότι ο κ. Αντζουλάτος είναι κουμπάρος της πρώην βουλευτίνας κ. Ράγιου, προσωπικής φίλη του κ. Μειμαράκη, και θερμής υποστηρίκτριας της Ντόρας.
Αντώνη Σαμαρά δεν ήξερες…. Δεν ρώταγες….
2 σχόλια :

Unknown είπε... 7 Νοεμβρίου 2009 - 12:45 π.μ.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Κώστας Αντζουλάτος λέει ότι δεν είναι μέλος της ΝΔ.
Και τότε πως είναι γραμμένος στην επίσημη λίστα των συνέδρων της ΝΔ και μάλιστα στη θέση να πούμε; Σειρά να πούμε; Α/Α να πούμε; Νο {4351}: ΓΡΑΜΜ.ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ EX OFFICIO ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΙΚΟΛ ............ ΕΠΙΧ/ΤΙΑΣ (ε βάλαμε τελίτσες για να μη δώσουμε και όλα τα στοιχεία δ/νση και τηλ. του ανθρώπου).
Τη λίστα των συνέδρων ποιός την έδωσε; Ο κ. Σαμαράς; Όχι βέβαια! Το κόμμα! Η ΝΔ! Τώρα δουλευόμαστε; Γιατί αν ισχύει αυτό, τότε τι να λέμε; Να αρχίσουμε να ψάχνουμε πόσοι από τους σύνεδρους είναι ή δεν είναι μέλη του κόμματος; ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ!!!

Unknown είπε... 7 Νοεμβρίου 2009 - 12:56 π.μ.

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ γιατί το όνομα του κ. Αντζουλάτου βρίσκεται στην επίσημη λίστα των αυριανών συνέδρων της ΝΔ στη θέση: [4351] ΓΡΑΜΜ.ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ EX OFFICIO ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΙΚΟΛ .............. ΕΠΙΧ/ΤΙΑΣ.
Ισχύει ή δεν ισχύει αυτό; Τότε τι συμβαίνει; Τι μας λέει ο κ. Αντζουλάτος όταν αναφέρει ότι δεν είναι μέλος της ΝΔ; Πως βρέθηκε λοιπόν ή ποιός τον έβαλε στη λίστα των αυριανών συνέδρων που έτσι και δεν είχε αλλάξει η διαδικασία θα ψήφιζε για την εκλογή του επόμενου προέδρου της ΝΔ; Και αν ισχύουν όσα λέει ο κ. Αντζουλάτος, πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι και για τους υπόλοιπους συνέδρους; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;;;

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top