Ρίχνοντας μια ματιά στον γνωστό μας πλέον Σιδηροδρομικό σταθμό βλέπουμε ότι οι επιβάτες που δεν έχουν αποφασίσει σε ποιά αμαξοστοιχία θα ανεβούν είναι πλέον 8. Πολλοί γιά παραμονή τέτοιου κρίσιμου ταξιδιού!
Ενδιαφέρον στοιχείο ότι 3 επιπλεόν χουζούρηδες επιβάτες, σηκώθηκαν από τον καναπέ του σπιτιού τους, τεντώθηκαν και δηλώνουν πως δεν είναι σίγουροι αν θα πάνε στον σταθμό, αλλά δηλώνουν, επίσης, πως αν πάνε τότε θα ταξιδέψουν με την γαλάζια αμαξοστοιχία! Ακόμη λοιπόν και στην περίπτωση που οι 8 αναποφάσιστοι επιβάτες μοιραστούν αναλογικά σε όλες τις αμαξοστοιχίες αν οι 3 χουζούρηδες, που προαναφέραμε, "ξεπαλουκωθούν" :-) και πάνε στον σταθμό τότε η γαλάζια αμαξοστοιχία θα φτάσει σε απόφαση αναπνοής την πράσινη. Και αυτό διότι η διαφορά των δύο αμαξοστοιχιών παραμένει και σήμερα περίπου στα 3 με 4 χιλιόμετρα.
Οι επαρχιακοί σταθμοί έχουν γεμίσει από τους γαλάζιους επιβάτες. Αυτοί οι επιβάτες που στις Ευρωεκλογές επέλεξαν να μην ταξιδέψουν στα χωριά τους σήμερα είναι ήδη εκεί! Δεν μιλάνε, δεν κάνουν φασαρία, αλλά είναι εκεί.
Ο μεγάλος Β' σιδηροδρομικός σταθμός της Αθήνας έχει αρχίσει να ξαναγεμίζει με γαλάζιους επιβάτες. Γύρω στους 28-29 σήμερα, αν ξεπεράσουν τους 31 - κάτι διόλου απίθανο- τότε το πράσινο τραίνο θα εκτροχιασθεί.
Το ροζ τραινάκι έχει φτάσει το μπλέ σκούρο, όπως και χθες είπαμε, στο 4,5ο χιλιόμετρο και οι επιβάτες τους κοιτάζονται απορημένοι!
Το οικο-τραίνο δεν δείχνει την δυναμική που απαιτείται για να μπει στον τελικό, και αναμένεται να συμπιεστεί και άλλο χάνοντας λίγους αλλά πολύτιμους γι'αυτό επιβάτες.
Συμπερασματικά: Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια μεγάλη ανατροπή, κάτι που όμως θα επιτευχθεί μόνο αν συντρέξουν αθροιστικά μια σειρά από συνθήκες. Ίσως, όχι το πιθανότερο σενάριο αλλά η ζωή πολλές φορές έχει αποδείξει πως Nothing is Impossible!
(Σημείωση: Η ανωτέρω εκτίμηση δεν στηρίζεται σε κάποιο αποτέλεσμα δημοσκόπησης αλλά αποτελεί αυθαίρετη εκτίμηση, αποτέλεσμα της "αισθησής μας" όπως διαμορφώνεται από την καθημερινή μας επαφή με τους συμπολίτες μας.)
(από atithasos) 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top